A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Зустріч з воїном УПА

Учні Гончарівської ЗОШ І-ІІ ступенів відвідали учасника національно-визвольної боротьби у часи ІІ світової війни Сербая Івана Семеновича.

10:32 10.10.2019

День вчителя у Словітському НВК

Ви забудьте про журнали хоч на мить, Поки пісня ця окрилено дзвенить, Поки свято нас тримає у своїм Радіснім полоні, Ми для вас, шановні наші вчителі, Принесемо із далекої землі Сонце на долоні. 4 жовтня 2019 року у Словітському НВК відбулось традиційне святкування з нагоди дня Вчителя.

09:52 10.10.2019

Обмін досвідом вчителя НУШ

Відповідно до річного плану методичної роботи школи 4 жовтня 2019 року у  Підлипецькій ЗОШ І-ІІ  ступенів вчителем 2 класу НУШ Маланюк Г. Р. було проведено  навчання  для учителів школи.

09:34 10.10.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ступенів

Життя – це найдорожчий скарб. Вже    традиційно у  Підлипецькій  ЗОШ І-ІІ ст. проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

15:18 09.10.2019

Художня робота вихованки Золочівського ЦДЮТ на експозиції у Марселі (Франція)

З 28 вересня по жовтень у Марселі ( Франція) експонується дитяча виставка малюнків " Квітуча Україна". На цю виставку у Францію було відібрано 50 художніх робіт, які малювали діти з України. На експозиції представлена робота золочів'янки, вихованки зразкового арт-гуртка «Палітра» (художній керівник Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ – Ільчук Наталії. Наталя буде нагороджена Міжнародним сертифікатом учасника виставки.

11:49 09.10.2019

День вчителя у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ступенів

Учитель – це не професія, це покликання, бо не народившись вчителем ним не можна бути. Вчительська доля … така велична і скромна, така талановита і проста, така вимоглива і добра.  Саме тому у День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають по-особливому урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору.

11:32 09.10.2019

День захисту тварин у Жуличівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин. Цей день спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх захисту. До Дня захисту тварин в усіх класах Жуличівської  ЗОШ І-ІІ ступенів пройшли уроки Доброти під назвою «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» з метою виховання любові до тварин, почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.

11:13 09.10.2019

День захисту тварин у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин. З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за приручених тварин, у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст., з учнями 2, 6 та 7 класів, проведено урок Доброти «Гуманне ставлення до тварин».

11:00 09.10.2019

Подорож у мальовниче село Підлисся

Нещодавно учні 2 та 6 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. разом із класними керівниками Маркевич А.Я., Федаш Г.В. та педагогом-організатором  Гурською Г.В. відвідали мальовниче село Підлисся - батьківщину відомого просвітителя  Галичини - Маркіяна Шашкевича.

09:55 09.10.2019

Участь у міжнародному проекті «Moje pasji» («Моє хобі»)

Уже не вперше Золочівський економічний ліцей бере участь у міжнародних проектах. Це унікальна можливість здобути нові знання, залучити молодь до спільної діяльності, подолати упередження та стереотипи у сприйнятті спільної історії, продемонструвати власні підходи до навчання й виховання і перейняти досвід колег-освітян із сусідньої держави.

09:31 09.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень