A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Козацькі забави у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 22.10.2019 10:30
Кількість переглядів: 98

Гарний осінній день, багатий, щедрий, різнокольоровий зібрав учнів на шкільному подвір’ї Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
В епіцентрі заходів, присвячених Дню захисника України, традиційні «Козацькі забави».

Відгомоніли століття з того часу, як в пониззі Дніпра, за його порогами, мужні і волелюбні лицарі заснували Запорізьку Січ.

А пам’ять живе. Тому з метою виховання пошани до історичного минулого, допомогти дітям осмислити свою особистість як частину великого українського народу, морального та фізичного загартовування школярів значну частину козацьких розваг скадали спортивні змагання: різноманітні естафети, перетягування каната,стрільба з лука і т.д.

Змагання оцінювало професійне журі, яке очолювала заступник директора з навчально-виховної роботи Лідія Ярославівна Пилипців.

Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.

Родзинкою свята для учнів і вчителів було частування козацькими стравами, які з любов'ю приготували учні 11 класу разом із вчителями школи.

Свято пройшло цікаво і змістовно, треба було вирішити багато організаційних питань, продумати відповідну програму, виявити інтереси і зацікавлення всіх учасників. І за це велике спасибі класним керівникам, педагогу-організатору, заступнику директора з виховної роботи та вчителям фізкультури та захисту Вітчизни.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень