A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Козацькому роду нема переводу

Козаки –це вільні люди Козаки безстрашні всюди Козаки борці за волю За народу щастя й долю! Напередодні свята «Покрови» та «Захисника Вітчизни»  У Золочівському ДНЗ №6 «Вербиченька» у старшій групі №3 «Калинка» відбулася яскрава, весела, повчальна, осіння розвага «Козацькому роду нема переводу».

09:42 17.10.2019

Всюди осінь походила, все навкруг позолотила

За вікнами осінь чарівна, барвиста Крокує ланами в багрянім намисті. До казки нас кличе, дивами нас манить, Яскравими фарбами тішить і бавить. Природа захоплює нас своїми несподіванками серед овочів, фруктів, листя, квітів. Заохочує до фантазування, творення різноманітних виробів своїми руками, неначе запрошує до свого осіннього королівства ,щоб розповісти нам казку. У ДНЗ №6 «Вербиченька» пройшов конкурс «Всюди осінь походила, все навкруг позолотила», у якому взяли участь діти та батьки.

09:22 17.10.2019

Свято Покрови Божої Матері у с. Плугів

14 жовтня - день тих, хто вміє захищати і перемагати, жертвуючи заради інших найціннішим - своїм життям. Від козаків до сьогодення нам не бракувало справжніх лицарів. Але жодна перемога не закріпить становища краю без народної підтримки, без належної шани та уваги до своїх захисників. Кожен український воїн - це частина нашої свободи, нашої честі, нашого імені у світі.

15:35 16.10.2019

Повернення із забуття

Вже традиційно до Дня Захисника України учні 9 класу Плугівського НВК І-ІІІ ст. під керівництвом вчителя історії Саврас Л.Б. та класного керівника Прокопюк Г.В. на сільському кладовищі впорядкували могилу Героїв УПА, які загинули в результаті національно-визвольних змагань 1943р. та могилу молодого юнака, який загинув 2015 р. захищаючи вже незалежну Україну від російського окупанта.

15:23 16.10.2019

День захисника України у Сновицькому НВК

Наша Батьківщина—безцінний скарб. Як і всяка цінність, вона потребує захисту. А захисниками Батьківщини з давніх часів були представники важливої й небезпечної професії – солдати, воїни. Щоби бути справжнім воїном, треба мати  важливі якості: і розум, і силу, і сміливість, і любов до людей,  і прагнення захищати слабших. Тож на захист цілісності України стають кращі сини і доньки держави. І безліч їх полягло за свою рідну землю. Точно невідома кількість загиблих захисників і місця їхніх поховань, але вони назавжди залишаться у пам’яті своїх рідних та близьких.

15:15 16.10.2019

Ювілей позашкілля

Упродовж трьох днів, з 10 по 12 жовтня 2019 року, у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (м.Львів) відбувалися ювілейні святкування: 80-ти річчя заснування перших закладів позашкільної освіти на Львівщині та 35-ти річчя ЦТДЮГ.

14:45 16.10.2019

На захисті Батьківщини

14 жовтня – величний і багатий на свята день. Для нас, українців, це свято християнське і національне, воно символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу. З 2014 року, саме на Покрову Пресвятої Богородиці встановлено щорічно відзначати — День захисника України.   Саме цим подіям у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст. було присвячено бесіди, уроки мужності, зустріч з учасниками АТО, урочисте віче, хвилина пам’яті…

14:25 16.10.2019

Урок природознавства «Орієнтування на місцевості за Сонцем, місцевими ознаками та компасом»

Дуже активним, захоплюючим та продуктивним видався урок природознавства «Орієнтування на місцевості за Сонцем, місцевими ознаками та компасом» у 4-х класах Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст.. Урок– екскурсію проводили вчителі початкових класів Лизан І.П. та Варянко Г.Я.

12:37 16.10.2019

Мандрівка Карпатами

14 жовтня 2019 року осінній подих Карпатських гір та незламний козацький дух покликали учнів 6-9 класів Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під керівництвом вчителів Ребіш Н.М., Вельган О.Р. та Цуп Н.С., у ще одну незабутню мандрівку.

09:25 16.10.2019

Святкування Дня захисника України дошкільнятами Золочівського ДНЗ 7 «Веселка»

У п'ятницю,11 жовтня 2019 року, малята трьох старших груп  (вихователі Босак Н.Г., Богуш О.В., Коцюбайло Л. В.) Золочівського ДНЗ №7 «Веселка» побували в гостях у військовій частині А2562 146ОРВП.

17:09 15.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень