A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Мандрівка Гавареччиною

03 жовтня 2019 р. учні 1 – А та 6 – А класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 на чолі з класними керівниками відвідали туристичний центр на Львівщині – село із давньою історією та традиціями. Саме на просторах Гавареччини розпочали свій промисел гончарі, які згодом прославили Україну на весь світ «сивою керамікою».

14:40 07.10.2019

Легенда світового кіно - Олександр Довженко

Цими днями виповнилося 125 років від дня народження легенди світового кіно, геніального українця Олександра Довженка. Учні 6 класу  Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. разом з класним керівником Бойком  П.Р. підготували виховну годину та випустили стінівку про життєвий шлях та творчі досягнення видатної особистості. Діти з захопленням проглядали кадри документального фільму та проводили підбір матеріалів для випуску стіннівки.

14:26 07.10.2019

Голуб миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. З нагоди Дня миру у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ступенів  навчальний день розпочався флешмобом «Україна», який підготували учні 1-7 класів.

12:43 07.10.2019

Квітковий вернісаж у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ступенів

Осінь-чарівниця із своїми барвами та щедротами завітала в гості і до учнів Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст.,  де традиційно уже вкотре в кінці вересня відбувся конкурс «Квітковий вернісаж», під керівництвом педагога-організатора Богач О.Й.

12:33 07.10.2019

День учителя у Шпиколоському НВК

Вчитель — одна з найблагородніших професій у суспільстві. Кожен громадянин нашої країни, з’явившись на світ, дуже скоро зустрінеться з педагогом. Спочатку, коли ще малюком піде до дитячого садочка та познайомиться зі своїм першим вихователем. Потім у рідній школі його візьме за руку та поведе до класу перша вчителька. А після безліч інших вчителів з різних предметів передаватимуть дитині свої знання та вміння. 4 жовтня  2019 року учні Шпиколоського НВК радо вітали своїх наставників з професійним святом.

12:20 07.10.2019

День працівника освіти - 2019

4 жовтня 2019 року у Золочівському районному Народному домі ім. І.Білозіра освітяни району відзначали своє професійне свято.

12:11 07.10.2019

День учителя в Жуличівській ЗОШ І-ІІІ ст.

4 жовтня 2019 року у Жуличівській школі  відбувся святковий концерт на честь вчителів. Учні висловили щиру подяку педагогам за любов, розуміння, за те, що допомагають стати на правильний шлях.

09:42 07.10.2019

Волонтери Ясеновецького НВК у територіальному центрі

1 жовтня 2019 року весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку та Міжнародний день ветерана. Волонтери Ясеновецького НВК виступили із концертом «Літа на зиму повернули…» у Золочівському територіальному центрі.

09:30 07.10.2019

День музики у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Музика – це дивовижне мистецтво, без якого неможливо уявити наше життя. Вона супроводжує нас всюди, впливаючи на наш настрій і проникаючи в наші думки і почуття. Щорічно 1 жовтня у всьому світі  відзначають міжнародний День музики. У Великовільшаницькій ЗОШ І–ІІІ ступенів у цей день, вчителем музики, було проведено інформаційну хвилинку про відому у всьому світі українську оперну співачку Соломію Крушельницьку.

14:35 04.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень