A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Інтегрований урок української літератури в Ясеновецькому НВК

27 вересня 2019 року у Ясеновецькому НВК вчителькою української мови і літератури Ольгою Степанівною Пуківською був проведений інтегрований урок української літератури з уроком музичного мистецтва у 6 класі.

12:36 03.10.2019

Мрії дітей відправили в космос

28 вересня 2019 року у Центрі космічних досліджень та зв’язку біля м. Золочева відправили мрії маленьких українців у космос в рамках проекту «Здійсни мрію» 1+1 медіа.

12:17 03.10.2019

Зупинимо булінг разом

У рамках профілактики булінгу для учнів Струтинської  ЗОШ І-ІІ ст. спеціалісти відділу Золочівського РВ ДВС ГТУЮ у Львівській області, а саме заступник начальника Колечиць Ірина та спеціаліст Данилюк Олена провели тренінг для учнів початкової школи на тему «Зупинимо булінг разом». Також практичним психологом  школи Гай Мартою  було проведено відеолекторій для висвітлення актуальності  даної теми.

17:51 02.10.2019

Паремога у Міжнародному конкурсі дитячого малюнка "ЄДИНА МАТУСЯ У СВІТІ"

Вихованці Зразкового АРТ-ГУРТКА «ПАЛІТРА» (художній керівник - Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ – Ільчук Наталя (15р.), Гевко Мар’яна (13р.) стали переможцями Міжнародного конкурсу малюнку в Італії, м. Рим.    

17:20 02.10.2019

Екскурсія до осіннього парку

Екскурсії в природу надзвичайно важливі в екологічному вихованні дошкільників. Вони проводяться часто у місцях відпочинку людей (в парках,скверах). Ознайомлення з естетичними цінностями цих місць, їхнім значенням для природи і людини сприяє усвідомленню дитиною необхідності їх збереження, формує позитивне ставлення до природи, виховує любов до рідного краю.  1 жовтня 2019 року за планом освітньо-виховної роботи вихователя середньої групи дошкільного навчального закладу №4 «Малятко» Дубас Н.М. було проведено екскурсію до осіннього парку.

15:40 02.10.2019

Міжнародний день музики у Золочівському НВК

У 1975 році, 1 жовтня ЮНЕСКО заснував Міжнародний день музики — свято, що об’єднує серця всіх, хто пише, грає, співає або просто не уявляє ні дня свого життя без музики. Міжнародний день музики — це професійне свято для всіх, чиє життя пов’язане з нотами, піснями, музичними інструментами, хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, стакато і легато. Музика — це міжнародна мова, що зрозуміла всім. Вона може підбадьорити, підняти настрій, налаштувати на робочий лад, допомогти розслабитися, подумати, вона може все. А люди, які з набору нот створюють справжні музичні шедеври, — всемогутні. Тому учні та вчителі 5-9 класів Золочівського НВК «Школа радості» відзначили таке гарне, музичне, всіма люблене свято музики.

15:31 02.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень