A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День захисника України у Сновицькому НВК

Дата: 16.10.2019 15:15
Кількість переглядів: 82

Наша Батьківщина—безцінний скарб. Як і всяка цінність, вона потребує захисту. А захисниками Батьківщини з давніх часів були представники важливої й небезпечної професії – солдати, воїни. Щоби бути справжнім воїном, треба мати  важливі якості: і розум, і силу, і сміливість, і любов до людей,  і прагнення захищати слабших. Тож на захист цілісності України стають кращі сини і доньки держави. І безліч їх полягло за свою рідну землю. Точно невідома кількість загиблих захисників і місця їхніх поховань, але вони назавжди залишаться у пам’яті своїх рідних та близьких.

День захисника Украї?ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва та УПА.

Україна сьогодні - незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі. І стоять наші хлопці сьогодні на захисті своєї Батьківщини. Ми любимо свою армію. Служити в ній - справа честі та обов'язку. На знак величезної  шани та вдячності захисникам у Сновицькому НВК І-ІІІ ст. відбувся ряд виховних заходів. Класні керівники 1-11 класів провели виховні години та бесіди, а на сцені актового залу пройшов святковий концерт на честь захисників України. Крім того учні школи взяли участь у заходах, приурочених вшануванню пам’яті полеглих бійців в урочищі Могили біля пам’ятного хреста. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень