A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мандрівка Карпатами

Дата: 16.10.2019 09:25
Кількість переглядів: 81

14 жовтня 2019 року осінній подих Карпатських гір та незламний козацький дух покликали учнів 6-9 класів Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під керівництвом вчителів Ребіш Н.М., Вельган О.Р. та Цуп Н.С., у ще одну незабутню мандрівку.

Розпочали подорож зі щирої спільної молитви у найвеличнішій релігійній та історико-архітектурній святині Західної України Гошівському монастирі. Набрали свяченої води і  під Покровом Пресвятої Богородиці вирушили до середньовічної фортеці у Карпатах -Тустань.

Відвідавши музей історії Тустані, з емоційними враженнями від прослуханої лекції та перегляду3D-моделі фортеці Тустань, швидко "помчали" до залишків давньоруського оборонного комплексу на скелях, щоб усе це побачити наяву.

Краса осіннього лісу та величні скелі фортеці заворожили мандрівників своєю таємничістю.

Далі вирушили до однієї з гідрологічних природничих пам’яток «Сколівських Бескидів» - водоспаду Кам'янка, що у селі Дубина. Шум води та легкий шелест листя ще раз нагадали нам про красу карпатських лісів, яку ми - як нащадки, повинні берегти.

Повертаючись додому, наповнені духом історії, заспівали кілька пісень патріотичного характеру і щасливо завершили мандрівку.

Вчитель географії
 Цуп Н.С.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень