A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Ювілей позашкілля

Дата: 16.10.2019 14:45
Кількість переглядів: 109

Упродовж трьох днів, з 10 по 12 жовтня 2019 року, у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (м.Львів) відбувалися ювілейні святкування: 80-ти річчя заснування перших закладів позашкільної освіти на Львівщині та 35-ти річчя ЦТДЮГ.

У рамках святкування відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для директорів закладів позашкільної освіти України та низка святкових заходів. Директора Золочівського ЦДЮТ Петришин О.А. нагородили грамотою за вагомий особистий внесок у розвиток системи позашкільної освіти України, підтримку юних українців, активну діяльність у Міжнародній асоціації позашкільної освіти.

На святкування були запрошені гості з-за кордону: м. Краків та Намислув (Польща), Острава, Глючин, Хавіжов (Чехія), Швеньчоніс (Литва) та друзі-позашкільники зі всіх областей України.

Так, у п’ятницю 11 жовтня, вокальний ансамбль «Древо» Золочівського ЦДЮТ, взяв участь у ювілейному концерті «У серці виростаємо з любов'ю».

А в суботу, 12 жовтня, вокальний ансамбль «Древо» (кер.: Ольга Чепелюк) та танцювальний колектив «Пролісок » (кер.: Христина Гнєвик) гідно представили Золочівський ЦДЮТ на мистецькому фестивалі-огляді у рамках святкування ювілею позашкілля. Разом із тим керівники гуртків з ужиткового мистецтва (Твердохліб Н.А., Кирилова О.В., Гевко Г. І., Купінська О.В., Корнилюк Л.Р. та Литвиненко О.А.) представили найкращі роботи своїх вихованців на мистецькій виставці  ЦДЮТГ (м. Львів ).

Також Золочівський ЦДЮТ нагороджений дипломами учасників фестивалю–огляду творчого доробку закладів позашкільної освіти Львівщини в номінаціях «Виставка- презентація» та «Мистецька презентація».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень