A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Патріотично - спортивний квест «Ми маленькі козаки – країни рідної захисники»

Важливою складовою національно-патріотичного виховання є усвідомлення історичної героїчної спадщини  українського народу. День захисника України це найкращий спосіб згадати про героїв минулого та сьогодення. З метою виховання патріотичного ставлення до  минулого свого народу, його історії, культурних та  історичних  надбань предків 11 жовтня 2019 року у переддень потрійного свята – Дня захисника України,  Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко»  відбувся патріотично-спортивний квест «Ми маленькі козаки – країни рідної захисники». 

16:57 15.10.2019

Перші кроки до успішної адаптації

Початок відвідування дитиною дошкільного навчального закладу є новим етапом у її житті та починається періодом адаптації. З метою ознайомлення батьків з проблемою адаптації дітей до умов ДНЗ, пошуку ефективних засобів взаємодії з дитиною та батьками  в  адаптаційний період  в Золочівському     ДНЗ №3 «Сонечко» відбувся семінар-практикум для батьків  «Адаптація дітей раннього віку до умов ДНЗ»,  який підготувала та провела практичний психолог Щур Н.Я. Усі присутні спільно знаходили оптимальні шляхи батьківсько-дитячих взаємин та шукали правильні методи виховання, розвитку дитини; встановлювали довірливі стосунки та сприяли взаєморозумінню.

16:39 15.10.2019

Осінні фантазії

Талановита осінь-художниця своїми яскравими фарбами і багатим вибором матеріалу для творчості надихає нас створювати оригінальні осінні поробки з дітьми своїми руками. Головне, що нам залишається – це зібрати матеріал, який подарувала сама природа і трохи пофантазувати. Вихованці ДНЗ №4 «Малятко» разом з батьками проявили творчу фантазію і уяву, яка передалась в їхніх осінніх поробках. 

16:05 15.10.2019

День захисника України

Воїне, лицарю славний, Ти зброю тримаєш в руках, Щоб на нашу вкраїнську державу Злий оком не блимав враг. Будь мужній і будь достойний Ти слави своїх батьків, Відважний вкраїнський воїне, Нащадку славних козаків! 14 жовтня – це національне свято, що символізує зв'язок поколінь, невмирущість традицій нашого народу. Наші предки – від козаків до УПА глибоко шанували свято Покрови. Кожен свідомий українець повинен вшановувати своїх захисників, бо вони тримали та тримають небо над нашими головами. Учні Новосілківської ЗОШ І-ІІ ступенів відвідали славетне місце Золочівського району – криївку воїнів УПА, яка було реконструйована та урочисто відкрита 14 жовтня 2007 року.

15:52 15.10.2019

Мандрівка до Гавареччини

Це неймовірно тримати у руках живу глину, творити з неї неймовірні речі, мимоволі відчуваєш себе творцем краси. 11 жовтня 2019 року учні Новосілківської ЗОШ І-ІІ ступенів відвідали Гавареччину, місцину творців славнозвісного гаварецького посуду.

15:31 15.10.2019

День захисника України у Шпиколоському НВК

Розцвiтай, Україно,  Ти квiтками калини I рости, Україно, синiв, Щоб вони тебе милу Захищати зумiли  Вiд усiх чужакiв-ворогiв. День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України. Учні Шпиколоського НВК підготували святковий концерт з нагоди цього свята, на якому були присутні вчителі, учні, гості.

15:08 15.10.2019

Під Покровом Пресвятої Богородиці

З метою формування і розвитку мотивації, виховання української молоді в дусі традицій Українського народу, формування патріотично зрілої особистості  напередодні Дня Святої Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника України 11 жовтня , у Поморянській ЗОШ І – ІІІ ст., учнями 6 класу було проведено захід національно-патріотичного виховання «Під Покровом Пресвятої Богородиці».

14:45 15.10.2019

День музики у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1

Цього року 1 жовтня у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 відзначали Міжнародний день музики дуже насиченою програмою, яку вчителі музичного мистецтва Зарічна Н.В., Вецал Н.Б., Ясіновська М.Ф. підготували разом з учнями.

14:25 15.10.2019

Памятаємо живих, вшановуємо полеглих

Напередодні величних свят – Святої Покрови, Дня захисника України і Дня утворення УПА – у Словітському НВК проведено ряд різних виховних заходів.

12:33 15.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень