A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Вітальна світлиця для вчителів «Скарб великої любові»

Вчитель – це одна з найскладніших і водночас найпочесніших професій на Землі. Бо хіба ж то легко щодня дарувати нам – слухняним і не дуже, скромним і забіякуватим – свою увагу та любов? Хіба легко бути для кожного з нас добрим старшим порадником, наставником і другом? Усе це нелегкі вчительські та учнівські будні. У це прекрасне свято, яке відзначали учні Струтинської ЗОШ І – ІІ ст. під керівництвом  вчителя музики Муц І.В. , звучали  пісні, линули щирі слова вдячності  за  почесний труд, мудрі поради,  вічний взірець доброти …

15:14 08.10.2019

День вчителя у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається  – День вчителя. Багато  хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися. 4 жовтня 2019 року у Куровицькій ЗОШ I-III ст. відбулося традиційне святкування – «День працівника освіти». Вже традиційно напередодні свята учні школи вітали вчителів пенсіонерів.

14:59 08.10.2019

Літературний калейдоскоп

У стінах Куровицької ЗОШ I-IIIст.  2 жовтня 2019 року, разом із Ломагою Ольгою Степанівною та класним керівником Балич Т.В.  було проведено розмову із учнями 4 класу, на тему: «Друзі пізнаються в біді», використовуючи твори Василя Сухомлинського.

14:53 08.10.2019

День працівників освіти у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Учитель — це наша совість, Взірець у житті єдиний. Без нього життєва повість Не пишеться у людини. У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. 4 жовтня 2019 року святкували традиційне свято – День працівників освіти. Також за традицією цей день – день учнівського самоврядування.

14:46 08.10.2019

Урок доброти

4 жовтня 2019 року у філії ОЗ Сасівський НВК I-III ст.- Руда-Колтівській ЗОШ I ст. було проведено урок доброти, присвячений Всесвітньому дню тварин.

14:36 08.10.2019

День вчителя у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст.

У Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся День вчителя. Учні до цього свята гарно прикрасили школу різнокольоровими стрічками та кульками. З самого ранку школярі зустрічали вчителів на порозі школи, вітали і дарували квіти, виготовлені власноруч.

14:21 08.10.2019

Цікава географія

Одним із завдань програми роботи секції географії Золочівської МАН, що функціонує на базі Золочівського НВК «Школа радості», є вироблення в учнів умінь практично застосовувати здобуті географічні знання, користуватися джерелами географічної інформації, самостійно шукати, аналізувати і передавати цю інформацію.

15:38 07.10.2019

День вчителя у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

4 жовтня 2019 року у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулось традиційне святкування з нагоди Дня вчителя. Учні старших класів, у якості подарунка своїм учителям, щоб ті  хоч на день могли забути про працю, проводили уроки самостійно.

15:21 07.10.2019

У Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст. вшанували Б.-І. Антонича

5 жовтня 2019 року виповнилося 110 років від дня народження  талановитого українського поета, прозаїка, перекладача, літературознавця Богдана-Ігоря Антонича. Народився він у с.Новиця на Лемківщині (сьогодні це територія Польщі).  Автор шести поетичних збірок, один із найкращих поетів початку ХХ ст.. 7 жовтня 2019 року у  Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст. було проведено загальношкільну лінійку із цієї нагоди.

15:12 07.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень