A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Козацькому роду нема переводу

Дата: 21.10.2019 10:27
Кількість переглядів: 128

18 жовтня 2019 року, вшановуючи героїчну історію нашого народу до Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня козацтва, в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено загальношкільне свято «Козацькі забави», у якому взяли участь учні, вчителі та техпрацівники школи.

Під час свята на спортивному майданчику відбулося змагання «Козацькому роду нема переводу» між куренями «Запорізька січ» та «Нащадки славних козаків». Впродовж свята хлопці-козаки змагались демонструючи силу, спритність, сильний характер та волю до перемоги. Козацький дух, мужність та витривалість перевірили на собі наші козаки, беручи участь у 13-ти конкурсах, а саме: «Переправа до пораненого», «Снайпер», «Втеча з полону», «Ситий козак», «Піднімання колоди», «Перетягування канату» тощо. Для того, щоб перемогти потрібно було усім докласти неабияких зусиль. Сильнішими у цих змаганнях виявилися «Нащадки славних козаків».

А закінчилося свято, завдячуючи учням, батькам, вчителям та техпрацівникам школи, накритим козацьким столом, родзинкою якого став козацький куліш. Всі отримали хороший настрій, у кожного добавилося оптимізму, віри у власні сили, бажання рости мужніми і сильними, та впевненості у тому, що кожен може довести своїми добрими справами і вчинками, що Козацькому роду нема переводу.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень