A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Традиційний міжобласний турнір з футболу пам’яті тренера-викладача відділення футболу Чикіля І. Р.

25 вересня 2019 року  на стадіоні « Сокіл» відбувся традиційний міжобласний турнір з футболу пам’яті тренера-викладача відділення футболу Чикіля Ігоря Романовича. В турнірі взяли участь команди ДЮСШ  2006-2007 р.н.: ДЮСШ м.Золочів,  ДЮСШ м.Козова (Тернопільська обл.), ДЮСШ м.Броди.

14:37 30.09.2019

Квітковий вернісаж у філії ОЗ Сасівський НВК Верхобузькій ЗОШ І-ІІ ст.

Квіти вважаються прикрасою нашого життя. Вони всі прекрасні, без винятку, за що їх називають очима природи. Люди вирощують квіти на дачних ділянках, в оранжереях, а також у будинку на підвіконнях. Це роблять для того, щоб захоплюватися ними, отримуючи позитивні емоції від їхньої краси. Багато квітів, які виросли самі, ми  зустрічаємо на природі. Вони такі ніжні й ароматні. Днями у Верхобузькій ЗОШ I-II ст. відбулося чарівне осіннє свято «Квітковий вернісаж».

12:54 30.09.2019

Всеукраїнський День дошкільних працівників у ДНЗ №4 "Малятко"

Дитячий заклад – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – дошкільнята. А допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі усі працівники дошкілля - свято яких відзначають в останню  неділю вересня.  У ДНЗ №4 «Малятко» м. Золочева  святкували Всеукраїнський День  дошкільних працівників напередодні  26 вересня.

16:29 26.09.2019

Патріотичний урок

Нещодавно учні 5-А та 10 класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 разом з учителями Халою О. Ф. і Патрик В. Є. відвідали Музей української книги у с. Скнилів. Теплий осінній день лагідно запрошував на музейну гостину до п. Анатолія Недільського.  

12:57 26.09.2019

Безпечна дорога – це життєва необхідність!

25 вересня 2019 року з учнями початкових класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено бесіду про поведінку пішоходів на дорозі «Безпечна дорога – це життєва необхідність!».

12:22 26.09.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень