A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День вчителя у Словітському НВК

Дата: 10.10.2019 09:52
Кількість переглядів: 109

Ви забудьте про журнали хоч на мить,
Поки пісня ця окрилено дзвенить,
Поки свято нас тримає у своїм
Радіснім полоні,
Ми для вас, шановні наші вчителі,
Принесемо із далекої землі
Сонце на долоні.
4 жовтня 2019 року у Словітському НВК відбулось традиційне святкування з нагоди дня Вчителя.

Учні старших класів, у якості подарунка своїм учителям, щоб хоч на день вони змогли забути про працю, проводили уроки самостійно. Можливо не всі з них стануть педагогами, проте після такого досвіду, діти безперечно почнуть більше цінувати вчительську працю.

Після цього розпочався святковий концерт. Свято пройшло в нетрадиційній формі. Вчителі мали унікальну можливість перенестися у минуле, відвідавши уроки у ролі учнів. Учні 11 класу, як  найстарші представники шкільної родини, чудово впорались із поставленим завданням. Діти зуміли проявити себе, відкрили у собі нові таланти.

Особливої уваги заслужили музичні номери, які діти старанно готували. Від щирої душі лунали пісні, а запальні танці дарували чудовий настрій та море позитивних емоцій. Дитячі дзвінкі голоси, щирі слова, ніжні погляди та усмішки служили бальзамом не для однієї вчительської душі.

Усі учні висловлювали сердечну вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку. В цей день важко було не помітити радість як на вчительських, так і на дитячих обличчях.

Велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною. Велике щастя мати мудрого, талановитого наставника, який уміло передає свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителя – бачити у своїх учнях продовження себе.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень