A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Художня робота вихованки Золочівського ЦДЮТ на експозиції у Марселі (Франція)

Дата: 09.10.2019 11:49
Кількість переглядів: 89

З 28 вересня по жовтень у Марселі ( Франція) експонується дитяча виставка малюнків " Квітуча Україна". На цю виставку у Францію було відібрано 50 художніх робіт, які малювали діти з України. На експозиції представлена робота золочів'янки, вихованки зразкового арт-гуртка «Палітра» (художній керівник Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ – Ільчук Наталії. Наталя буде нагороджена Міжнародним сертифікатом учасника виставки.

Відкриття та офіційні заходи у галереї Capitale & Victor ORLY (Марсель, Франція) відбулися 28 вересня. Галереї Capitale & Victor ORLY (Марсель, Франція) - 160 років. Заснована сенатором і меценатом Євгеном Ламбертом у 1859 році, більш відома як галерея Jouvène на сьогодні є найстарішою нині діючою галереєю на півдні Франції. У 2015 році вона  отримала нову назву Capitale & Victor ORLY. На виставці був присутній  заступник мера Марселя 11 округу по культурі в рамках співпраці галерея/мерія. Під час зустрічі і було обговорено, що буде продовжено  проект і проведено виставку у стінах мерії міста Марсель.

Дуже приємно, що художні роботи наших талановитих  дітей  беруть участь у Міжнародних виставках, подорожують Світом та прославляють Золочівщину!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень