A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День захисту тварин у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 09.10.2019 11:00
Кількість переглядів: 92

Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.
З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за приручених тварин, у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст., з учнями 2, 6 та 7 класів, проведено урок Доброти «Гуманне ставлення до тварин».

На цьому уроці учні переглянули відео «Як захищають тварин у різних країнах» та «Бережливе ставлення до тварин». Підготували повідомлення про пам’ятники тваринам.

Під час роботи групах пояснили екологічні правила поводження з тваринами. Особливо цікаво, відбулася гра «Правильно чи хибно» та гра вікторина «Хто? Де? Як?» про тварин – метеорологів.

Девізом уроку стали слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері, які звернені до всіх нас: «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив».

Тому давайте не забувати про те, що ми – одна сім’я на цій планеті і завжди пам’ятати: роблячи добру справу, дбаючи про тварин, ми допомагаємо собі!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень