A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Дошкільний теремок

Методист і вихователь, медсестра й адміністратор, Няня й кухар – чарівник та музичний керівник – Це і є дошкілля цвіт, що дарує дітям світ. Де – не – де чоловіки, в основному - все жінки.  А жінки – це значить ніжність, поміркованість і вірність, Це і затишок, і квіти, і, звичайно ж, діти. Діти… День дошкілля це - свято дитинства, недарма кажуть, що дитинство це  - ранок життя, а ранок має бути щасливим. Традиційно, в Золочівському  ДНЗ №3 «Сонечко», з нагоди   професійного святкування  Дня дошкілля, був організований святковий концерт, який став для працівників, батьків та малят надзвичайним святом.

15:22 02.10.2019

Подорож «Стежками воїнів УПА с. Вороняки»

24 вересня 2019 року учні 8-10 класів Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст., вчителі школи з ініціативи пароха о. Михайла здійснили пішу мандрівку на урочище Желяско, де знаходяться криївки та пам’ятні знаки воїнам УПА.

15:03 02.10.2019

Всеукраїнський день бібліотек у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Бібліотека – море книг. Бібліотека  - храм науки… Переступайте наш поріг, Беріть скарби нетлінні в руки! Такими словами розпочалася зустріч учнів 1-4 класів  в бібліотеці Великовільшаницької ЗОШ І- ІІІ ступенів у Всеукраїнський день бібліотек.

14:57 02.10.2019

Юні золочів'яни - фіналісти Всеукраїнського конкурсу та міжнародної художньої виставки «Хороша людина: як це?»

Другий рік поспіль у Фонді розвитку та підтримки молодого мистецтва України SLAVA FROLOVA – GROUP відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка, на який надійшли роботи зі всієї України. Тема конкурсу : «Хороша людина: як це?».

12:39 02.10.2019

Олімпійський тиждень у Ремезівцівському НВК

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало проведення у Ремезівцівському НВК тижня фізичної культури і спорту. Цього року він проходив з 23 по 27 вересня,  у рамках якого  було організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами.

12:22 02.10.2019

Олімпійський тиждень у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Традиційно на початку нового навчального року у Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів з 24 по 27 вересня 2019 року було проведено «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: виховні години, бесіди, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами.

12:11 02.10.2019

Всесвітній день бібліотек у Перегноївській ЗОШ І-ІІ ступенів

Бібліотека… Тиша… Століття… Тут книги розумні спокійно живуть, У тихі величні світлиці двері широкі ведуть, До знань золотої скарбниці. З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек 27 вересня 2019р. учні 4 класу Перегноївської ЗОШ І-ІІ ступенів з класним керівником М.М.Шрам побували на екскурсії у бібліотеці с. Перегноїв, де також була проведена виховна година на тему: « У тиші храму, де живуть слова».

11:38 02.10.2019

Олімпійський тиждень у Заставненському НВК

Уже стало доброю традицією у Заставненському НВК кожного року у  вересні проводити Олімпійський урок. Цьогоріч любителям здорового способу життя запропонували виховний захід під гаслом «Стань у ряди олімпійців!»

10:53 02.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень