A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День музики у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1

Дата: 15.10.2019 14:25
Кількість переглядів: 93

Цього року 1 жовтня у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 відзначали Міжнародний день музики дуже насиченою програмою, яку вчителі музичного мистецтва Зарічна Н.В., Вецал Н.Б., Ясіновська М.Ф. підготували разом з учнями.

Особливо хочемо подякувати учням 9-А класу, представникам учнівського самоврядування та класному керівнику Моршинській О.Я. за створений романтичний настрій. Скільки щастя, радості легкої любові, світла, ласки навкруги, краси божественної, неземної подарувала нам класична музика, яка лунала по коридорах, зустрічаючи зранку привітних учителів, дорогих школяриків та їхніх батьків.

Учні 5-их класів провели спільний флешмоб «Музика рідного дому» і пізнавали музику через слухання творів відомих світових класиків: Ф.Шопена, Л. ван Бетховена, В.А.Моцарта, Й.Штрауса, Дж.Мараді. а скільки було радості від відгаданих загадок про музику! Хочеться поділитися враженнями від відгаданих загадок про музику! Хочеться поділитися враженнями від робіт учнів початкової школи, що намалювали малюнки до прослуханої класичної музики. Вони були надзвичайно красиві, барвисті та різні за змістом.

А скільки прекрасних висловів про музику написали учні.

Хочеться подякувати учням 10-А класу, а особливо Софії Яхвак та класному керівникові Папі Г.М. за підготовлений музичний квест, який провели  для учнів 7-их класів. Це була неповторна мить, з позитивними емоціями. У кінці музичного квесту було вручено командам подяки і солодкі гостинці, а на завершення учень 8-Б класу Володя Гупало подарував чудову гру на саксафоні.

Для учнів 8-их класів було проведено батл української сучасної пісні.

У кінці учні мали змогу висловити свої думки, що потрібно робити для того, щоб популяризувати українські сучасну музику.

Хочеться подякувати всім учням школи, учителям за цікавий музичний день у школі, який подарував усім світлі почуття, радість, спокій і доброту.

Прекрасно про це сказала Ліна Костенко: «Музика – це мова почуттів»

Зарічна Н.В.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень