A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Патріотично - спортивний квест «Ми маленькі козаки – країни рідної захисники»

Дата: 15.10.2019 16:57
Кількість переглядів: 435

Важливою складовою національно-патріотичного виховання є усвідомлення історичної героїчної спадщини  українського народу. День захисника України це найкращий спосіб згадати про героїв минулого та сьогодення.
З метою виховання патріотичного ставлення до  минулого свого народу, його історії, культурних та  історичних  надбань предків 11 жовтня 2019 року у переддень потрійного свята – Дня захисника України,  Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко»  відбувся патріотично-спортивний квест «Ми маленькі козаки – країни рідної захисники». 

Ведучі змагань Цоба Л. Н. та  Двірник М. П. розповіли про історію і традиції свят, організували для дошкільнят цікаві естафети та  спортивні ігри. У змаганнях брали участь два  куреня – команди дітей старшої групи. Діти із задоволенням демонстрували свої знання про козаків, їх побут, традиції, приймали участь в спортивних іграх-естафетах та інтелектуальних змаганнях: «Перекоти ядро», «Перебери зерно», «Одягни дівчат у віночок», «Силачі», «Паперове авіашоу», «Швидкі сапери», «Секретний конверт», «Втеча з полону» та ін. А на завершення юні козачата затанцювали «Український гопак». Пісні, танці, ігри, сміх лунали впродовж усього свята. Глядачі захоплено підтримували учасників, адже кожен із них вболівав за свій курінь. Переможці змагань були нагороджені почесними медалями «Козачата», а присутні дошкільнята молодших та середньої груп  отримали гарний настрій та море позитивних емоцій. Хвилиною мовчання  усі присутні вшанували пам’ять  про усіх тих, хто віддав своє життя захищаючи свою Батьківщину.

Учасники продемонстрували свою спритність, силу, швидкість, влучність та вміння працювати в команді, показали, що  вони вже сьогодні є гідними нащадками козаків та  майбутніми захисниками нашої України. Взявши участь у спортивних змаганнях, діти відчули себе однією міцною родиною. Проводячи такі патріотичні заходи  ми навчаємо  дошкільнят   шанувати традиції  і бути гідними нащадками козацької слави.

Вихователь
Мельник Н.Б.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень