A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Мир на планеті - щастя всім дітям!

Ми – за мирне небо! Ми – за тепле сонце! Ми – за щасливе дитинство! Ми – за МИР! Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.

17:39 23.09.2019

Дебати у Золочівському НВК "Школа радості"

18 вересня 2019 року, учні та вчителі  стали на крок ближче до дня, якого чекає увесь Золочівський НВК  "Школа радості"-ДНЗ". Цей день – вибори президента НВК та його інавгурація. І вже у понеділок всі бажаючі зможуть віддати голос за свого фаворита. А тепер про сьогоднішні дебати.

17:15 23.09.2019

Відлуння літа

Хоч продзвенів перший дзвоник, прохолодні дні, ранкова  роса, перше опале пожовкле  листя нагадали, що прийшла осінь та  спогади про тепле літечко нас не покидають. 20 вересня 2019 року у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулося свято осені «Відлуння літа». Щедрі дари осені та оформлені ними вишукані композиції, бажання зробити свій виріб найкращим принесли дітям та їхнім батькам, які виявились небайдужими до участі дітей у такому дійстві, масу задоволення.

16:28 23.09.2019

Квест "Ми за мир" до Міжнародного Дня миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. Саме до цього дня у  Куровицькій ЗОШ I-III ступенів відбувся квест «Ми за мир» під керівництвом педагога-організатора Гуляк У.В. та  шкільного психолога  Миколишин Г.С.

11:15 23.09.2019

Мандрівка до казки...

21 вересня 2019 року гурт учителів Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1  здійснив чудову мандрівку до  туристичної перлини України, музею садово-паркового мистецтва - дендропарку «Софіївка», що в Умані Черкаської області - місцем, де можна поринути у казковий романтичний світ природи, краси і кохання…

10:37 23.09.2019

Міжнародний день миру у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів

21 вересня 2019 року відзначають Міжнародний день миру. Мир у рідній Україні  - це найзаповітніше бажання всіх українців. З нагоди Дня миру у Жуличівській ЗОШ І-ІІІ ст. учні 2 класу з класним керівником Іванишин Н.В. виготовили паперові листівки із побажаннями миру та злагоди і закликом до всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі і злагоді».

09:47 23.09.2019

Квітковий вернісаж у Ремезівцівському НВК

Знову осінь завітала у наш край і принесла нам чудове свято «Квітковий вернісаж». 20 вересня 2019 року  у Ремезівцівському НВК відбулася традиційна виставка квітів та декоративних композицій з природного матеріалу.

16:51 20.09.2019

Зустріч з представником бюро правової допомоги

17 вересня 2019 року у Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч з п. Ольгою Чорною, представником бюро з правової допомоги та учнями 7-Б та 8 класів на тему: «Протидія шкільному насильству. Що я знаю про булінг».

15:41 20.09.2019

Мандрівка вулицями древнього міста Лева

Зранку, 19 вересня 2019 р., друзі Словітського НВК з Луганської області, які прибули у рамках програми «Змінимо країну разом», відвідали шкільну родину ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. Пізніше мандрували унікальними та неповторними місцями стародавнього міста Лева, відчули незабутню атмосферу давнього міста, дізналися багато цікавинок з історії та отримали мегапозитивні емоції від екскурсії вулицями Львова чудо поїздом за маршрутом: Ратуша - Порохова вежа - площа Старий ринок - Церква святого Миколая (найстаріша церква Львова) - Оперний театр - будинок вчених – Університет - Головна пошта - палац Потоцьких  - Аптека Міколяша - пам'ятник Міцкевичу - готель Жорж  - пам'ятник королю Данилу - Латинський собор - площа Ринок.

15:20 20.09.2019

Інклюзивна освіта – освіта рівних можливостей

Формування інклюзивних компетентностей сучасних старшокласників -  вимога часу. Визнання цінності та неповторності людей з особливими потребами, уміння реагувати та допомагати, розуміння, чуйність, толерантність, відкритість та дружнє ставлення – саме ті якості, які необхідно виховувати в молоді.

14:43 20.09.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень