A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Паремога у Міжнародному конкурсі дитячого малюнка "ЄДИНА МАТУСЯ У СВІТІ"

Дата: 02.10.2019 17:20
Кількість переглядів: 91

Вихованці Зразкового АРТ-ГУРТКА «ПАЛІТРА» (художній керівник - Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ – Ільчук Наталя (15р.), Гевко Мар’яна (13р.) стали переможцями Міжнародного конкурсу малюнку в Італії, м. Рим.    

 

Переможців та фіналістів, котрих визначили професійне журі у складі українських і італійських художників та представника Посольства України в Італії за результатами конкурсу, було нагороджено дипломами та подарунками у вересні 2019 року.

Скільки стоятиме світ, стільки житиме мати, захищаючи нас від лиха, біди, зігріваючи від холоду і ховаючи від палючого сонця. Вона любитиме нас, оберігатиме, пробачатиме нам наші провини і благословлятиме на гарні справи. Вона буде сумувати разом з нами у наших поразках і підійматися на вершини тріумфу з нашими перемогами. Бо така її природа – вона – мати. Саме мамі був присвячений ІІ Міжнародний конкурс дитячого малюнку «ЄДИНА МАТУСЯ У СВІТІ» в Римі. Вік учасників: від 3 до 14 років. Творча робота (малюнок) мала бути виконана у будь-якій техніці: олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю, як підкаже фантазія юному художникові.

Щирі вітання нашим переможцям!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень