A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Мандрівка Золочівщиною

На завершення свого перебування на Золочівщині делегація з Луганщини, яка прибула у Словітський НВК в рамках програми «Змінимо країну разом»,  мандрувала землею Маркіяна Шашкевича.

14:15 24.09.2019

Квітковий вернісаж у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ступенів

Квіти, квіти… Чарівні квіти, Кольорові, великі й малі… Ви умієте душу зігріти, Бо й самі ви — душа землі. З метою виховання у дітей та учнівської молоді, глибшого розуміння природи, вміння бачити і знаходити неповторні її барви, розуміти мову квітів, поглибити знання з флористики та аранжування, створити щось неймовірне, у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся конкурс «Квітковий вернісаж».

12:39 24.09.2019

Участь у Чемпіонаті Львівської області з боротьби дзюдо

21 вересня 2019 року у  м. Львові проходив Чемпіонат Львівської області з боротьби дзюдо. Брали участь в ньому спортсмени ДЮСШ та  спортивних організацій області. На  змаганнях проводився відбір учасників на Чемпіонат України, який буде проходити 12-13 жовтня у м. Ужгород.

12:27 24.09.2019

Найбільше у світі щастя – це мир

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру. 23 вересня 2019 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів  проходила акція  «Голуб миру».

12:10 24.09.2019

У царстві квітів

Добігають кінця останні сонячні дні, осінь змінює своє яскраве вбрання на буденно сірі кольори. І так хочеться взяти з собою яскраві спогади, які б зігрівали нас довгими зимовими вечорами. Дуже давно, коли на землі ще не було людини,  грунт  протнув маленький пагінець, потягнувся до сонця й розквітнув квіткою. Якою була та квітка, ніхто не знає. Але, без сумніву, у світ прийшла краса. Саме таку красу 23 вересня 2019 року втілили у осінні композиції учні Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом класних керівників та педагога – організатора.

12:01 24.09.2019

Свято квітів у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Є в наших календарях різні свята. А чому б не подарувати сторінку нашого календаря квітам. Здавна квіти були для людини символом її почуттів, думок. Квіти зустрічають новонародженого, проводжають людину в останню путь. Ними прикрашаються йдучи на бал, в театр. Квітами вітають іменинника. Квіти пробуджують у нас людяність, щирість, сердечність і доброту. У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося «Свято квітів». Учні залюбки готували композиції. Слід відзначити найкращі роботи учнів 10 класу «Щедра осінь», «Квітковий ведмедик» (4 клас), «Літо з осінню прощалось» (11 клас), «Веселий їжачок» (3 клас), «Королева осені» (7 клас), «Букет для матусі», «Осінній вечір», «Щасливий годинник» (2 клас), «Гарний кошичок у мене» (1 клас) та багато інших.

11:43 24.09.2019

Міжнародний день миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. З нагоди Дня миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. навчальний день розпочався лінійкою, на початку якої учні звернулися до Господа з молитвою за мир на землі.

09:59 24.09.2019

Квітковий вернісаж у Підгайчиківській ЗОШ І-ІІ ступенів

Що найчарівніше буває, Що може душу розбудити? Скажіть мені, хто відгадає: Ви правильно назвали - квіти. ШколяріПідгайчиківської ЗОШ І-ІІ ступенів створили  осіннє квіткове диво, перетворивши  школу в яскравий різнобарвний килим з квітів.

09:33 24.09.2019

Вальс квітів української землі

Вже доброю традицією в Заставненському НВК стало проведення восени виставки творчості учнівських робіт з вересневих квітів.

17:52 23.09.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень