A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

День Знань у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Вересень щедро сонцем зігрітий. В школу повсюди сходяться діти. Квіти барвисті в них у руках, Вогники щастя ясніють в очах. В кожного радісна усмішка сяє. Дзвоником першим їх школа вітає. Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом – Днем знань. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Другого вересня 2019 року на шкільному подвір’ї Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося традиційне шкільне свято.

11:17 10.09.2019

День знань у Новоселищній ЗОШ І-ІІІ ступенів

Свято Першого дзвоника— це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників,  які переступають поріг нової української школи.  НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння.

17:45 06.09.2019

З Україною в серці

У Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. членами Козацької Ради коша «Соколи» був проведений флешмоб з нагоди Дня прапора України.

17:18 06.09.2019

Мандрівка в осінній ліс

5 вересня 2019 року учні 7, 8 та 9 класів Золочівського НВК "Школа радості"-ДНЗ" разом із класними керівниками Н.І.Бойко, М.О. Гарматюком, Н.Я.Радовець здійснили мандрівку в осінній ліс. Ціле літо  усі чекали такого сонячного, теплого осіннього дня, для того, щоб мати змогу провести уроки просто неба. І знаєте, їм це вдалося!

16:54 06.09.2019

Година творчості Франкової кузні

Нещодавно у бібліотеці села Скварява було проведено захід «Година творчості Франкової кузні». Учасниками заходу були учні 9 класу Скварявської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а організаторами - сільський бібліотекар М.С. Плотиця, завідувач будинком культури М.Р. Капітанець та педагог-організатор Г.В. Гурська.

16:37 06.09.2019

Країна дитячих мрій

У Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся урочистий захід «Країна дитячих мрій», присвячений Дню Знань.

16:22 06.09.2019

Подорож в країну Знань

Країн багато в світі є. Та ти не шукай не знайдеш ніде Країну, де тільки малеча живе. Країна дитинства – це життя моє Країна дитинства – це щастя моє. Щороку, 1 вересня, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання, гостинно відчиняють свої двері для дітвори не лише школи, а й дошкільні навчальні заклади. У  світлий і радісний день – День знань – Золочівський ДНЗ №3 «Сонечко» розпочав 2019/2020 навчальний рік святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, танком золотистого падолисту і веселими дитячими посмішками. Під звуки дитячих пісень малюки вишикувались на святкову лінійку…

15:51 06.09.2019

Подорож на фестиваль "Ту Стань"

Осінь впевнено крокує по землі де-не-де струшуючи листочки, замальовуючи траву, проганяючи по небу сіренькі хмарки та щоранку проводжаючи на уроки школярів… Але спогади про тепле літо все ж не відпускають нас у глибоку осінь. А запам’яталося літо учням Плугівського НВК І-ІІІ ст. особливо тим, що 3 серпня 2019 р. учні  8 класу разом з класним керівником Прокопюк Г. В. та вихователем дошкільного підрозділу Клим Н. В. та мали можливість побувати на ХІV фестивалі середньовічної культури «Ту Стань!», який проходив у с. Угрич Сколівського району в українських Карпатах,  де є не лише гори, а й унікальні туристичні та історичні об’єкти.

15:24 06.09.2019

Перший дзвоник у Плугівському НВК

Як один день пролетіли літні канікули. Пінисті хвилі, піщані пляжі, лісові походи, далекі мандрівки і безтурботне життя закінчилися з останнім серпневим днем, а з  другим днем осені завітало в усі навчальні заклади Свято Першого дзвоника. На святкову лінійку зійшлася уся шкільна родина. Тримаючи у руках великі букети,  першокласники стоять на порозі чогось невідомого  і  цікаво оглядають учителів, шукають підтримки в очах батьків та скоса позирають на  старшокласників, а старшокласники  поблажливо дивляться на маленьких школярів,  згадуючи своє босоноге дитинство. Слова привітання з нагоди свята Першого дзвоника висловили директор Плугівського НВК  Венгер Л. В., заступник директора Цвігун О. Р., перша вчителька Шмигельська О. П.

11:50 05.09.2019

Ювілей школи

Святково прикрашене  подвір’я школи, по-святковому одягнені  учні, вчителі, випускники школи різних поколінь, ветерани  педагогічної праці, гості. Свій 40-річний ювілей відзначила 1 вересня 2019 року школа у селі Ремезівці.

11:14 05.09.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень