A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Зустрічай літо з "Сонечком"

Літо! Літечко! Весела ця пора! Нам хочеться співати – бо це наше життя! Бо ми такі красиві, усміхнені щодня, Сьогодні у садочку чудове відкриття! 01 липня 2019 року у  ДНЗ №3 «Сонечко»  відбулося урочисте відкриття літнього оздоровлення дошкільників м. Золочева «Зустрічай літо з "Сонечком"» -  свято,  якого з нетерпінням  чекали діти і дорослі!

15:33 03.07.2019

День Конституції України у Золочівському ДНЗ №3 "Сонечко"

Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо і якою мовою виховуємо своїх дітей. 27 червня 2019 р. у Золочівському ДНЗ № 3 «Сонечко» відбулося урочисте загальносадове свято з нагоди Дня Конституції «Нехай ми ще малята, та про Конституцію України маємо знати».

15:03 03.07.2019

День Конституції України у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст.

Державне свято-День Конституції України. Це державне свято щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття. Учні Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського р-ну Львівської обл. теж долучилися до святкувань з нагоди Дня Конституції України, розуміючи наскільки важливо і як ніколи актуально, коли в державі забезпечуються права і свободи людини та громадянина.

12:22 03.07.2019

Відкрийте для себе Україну

Як багато прекрасних місць є на Україні, скільки всього незвичайного і дивного навколо. Подорожувати Україною – значить розкривати секрети історії своєї країни, милуватися її краєвидами. 22-23 червня 2019 року учні 9 класу Білокамінського НВК під керівництвом класного керівника Чайківської Н. І. відкрили для себе цікаві куточки Поділля.

12:11 25.06.2019

Захоплююча мандрівка у Глиняни

Літо – пора канікул та активного відпочинку. Найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Найдовший період відпочинку, нових вражень, мандрівок, екскурсій і не тільки. Тож продовжуємо пізнавати світ у подорожах. Нещодавно учні Жуличівської ЗОШ І-ІІ ст. вирушиши на екскурсію у м. Глиняни.

11:21 25.06.2019

Мандрівка Буковиною

Освітяни, члени  «Просвіти» Золочівщини,  мандрували Буковиною - куточком України, який подарував нам чимало талантів.

14:46 24.06.2019

Випускний вечір у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Школа — велика дитяча країна, В ній відкривається білий наш світ. Тут пізнає себе кожна дитина, І відправляється звідси в політ. Нещодавно лунав останній дзвінок, і ось вже випускний.  Вже вкотре школа відпускає у вільний політ нових випускників. Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки і перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях. Так, 22 червня 2019 року у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте свято «Випускний вечір».

11:37 24.06.2019

Пізнавальна екскурсія

Нещодавно учні 5 класу Куровицької ЗОШ І-ІІІ з класним керівником Ломагою Г.К.  побували на екскурсії у мебельному цеху.

10:58 24.06.2019

Цікава подорож у село Гавареччина

Між Золочевом та Олеськом, посеред лісу заховалося село, де споконвіку, від покоління до покоління, дбайливо передавали таємниці ремесла, а гончарний круг був невід’ємним атрибутом хатнього інтер’єру. Саме туди 18 червня 2019 року і відправилися учні 4 класу Куровицької ЗОШ І-ІІІ ст. з класним керівником Галятовькою Н.Б. та батьками.

10:49 24.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень