A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мандрівка до казки...

Дата: 23.09.2019 10:37
Кількість переглядів: 98

21 вересня 2019 року гурт учителів Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1  здійснив чудову мандрівку до  туристичної перлини України, музею садово-паркового мистецтва - дендропарку «Софіївка», що в Умані Черкаської області - місцем, де можна поринути у казковий романтичний світ природи, краси і кохання…

 

Крокуючи доріжками парку, у супроводі досвідченого гіда, яка уміло вплітала у розповідь про заснування та будівництво парку рядки поезії, ми дізналися багато цікавого. А саме те, що заснував парк у 1796 р. польський магнат Станіслав Потоцький на честь своєї дружини красуні-гречанки Софії та подарував його у день її янгола, в травні 1802 р. Ідея створення парку в романтичному стилі з використанням римської і грецької міфологій належала самій Софії. 

Дивовижні пейзажі, екзотичні рослини, античні скульптури, водойми, каскади, фонтани, кам’яні гроти, прогулянка на човні підземною річкою Ахеронт – все це гармонійно поєднується і створює неповторну атмосферу казки. Цей шедевр вразив екскурсантів своєю красою.

Дальше учителі помандрували до Вінниці, щоб подивитись на унікальний найбільший у світі річковий світломузичний Фонтан «Roshen» на відкритих водоймищах, який  розташований в руслі річки Південний Буг й має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 м. Цього вечора мандрівникам було запропоновано переглянути нічне шоу із синхронізацією музики, проектору та лазеру “Лебедине озеро” та “Маленький принц”.

Хоча і втомлені, але усі щасливі і задоволені  повернулись додому. 

Оксана Кімакович
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень