A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Квест "Ми за мир" до Міжнародного Дня миру

Дата: 23.09.2019 11:15
Кількість переглядів: 1177

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.
Саме до цього дня у  Куровицькій ЗОШ I-III ступенів відбувся квест «Ми за мир» під керівництвом педагога-організатора Гуляк У.В. та  шкільного психолога  Миколишин Г.С.

У грі взяли участь 2 команди  учнів  7-го класу. На початку гри капітани команди заповнили анкети, де вказали назву команди, кількість учасників та девіз. Кожна команда пройшла ряд станцій, де керівники станцій вручали їм листи завданнями. За кожне виконане завдання вони отримували 1 літеру. В сумі вони мали знайти 7 літер ( Ми за мир).

Приєдналися до святкування і учні 6-го класу. Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.

Також  учні влаштували флешмоб на шкільному подвір'ї.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень