A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Гра-квест “Рятуємо шкільний дзвінок”

Новий навчальний рік у Словітському НВК розпочався незвично. Шкільний журналіст взяв інтерв'ю у присутніх на святі про враження від відпочинку на канікулах, чи готові до навчання. Далі відбувся квест “Рятуємо шкільний дзвінок”: школярам ведучі роздали маршрутні листи, в яких вказано пункти порятунку шкільного дзвінка.

11:30 04.09.2019

Перший дзвоник у Шпиколоському НВК

Осінь жовтоока одягла намисто Принесла у Шпиколоси свято урочисте! Свято, що єднає всю шкільну родину І якому так радіє ненька-Україна. 1 вересня – довгожданний для дітвори день. Діти чекали  його з нетерпінням, а особливо першокласники, для яких відкривається перша сторінка великої Книги Знань. На урочисту лінійку з нагоди свята першого дзвоника традиційно зібралися вчителі, учні та батьки. З вітальним словом звернулись до всіх присутніх директор Шпиколоського НВК Галян А.В. та заступник директора Балич Л.Г. Вони побажали учням сумлінно вчитися, бути старанними та наполегливими.

20:58 03.09.2019

Свято знань у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Свято першого дзвоника - особливий день у житті кожного школяра, коли починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Гарний настрій, веселі усмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї Жуличівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

20:40 03.09.2019

День знань 2019

Другого вересня 2019 року Свято знань знову зібрало всіх у рідному шкільному колі. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує у дусі любові до України та до людини як найбільшої цінності.

19:16 03.09.2019

До праці-співпраці!!!

Ось і Першовересень…  А ще так недавно завершувався квест-педрадою 2018-2019 навчальний рік у Золочівському НВК "Школа радості".

18:29 31.08.2019

Україна у наших серцях

Учні Гончарівської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь в урочистостях до Дня Незалежності України.

17:28 28.08.2019

Нехай у кожної дитини живе любов до України

Є багато країн на землі В них озера, річки і долини Є країни великі й малі, Та найкраща завжди Батьківщина! У ДНЗ №6 «Вербиченька» м. Золочева  під опікою вихователя Данькових Н.М. та музкерівника Крамарової Л.В. старші вихованці влаштували патріотичне дійство до Дня Незалежності - свято «Нехай у кожної дитини живе любов до України».

18:12 27.08.2019

Моя Україна – єдина та вільна!

Синьоокого неба безмежність. Жовте поле родючих хлібів. Ми святкуєм свою незалежність Серед цих головних кольорів. 24 серпня 2019 року громада с. Куровичі святкувала 28 річницю незалежності України. З нагоди цього святкування  було організовано святковий концерт під гаслом «Моя Україна – єдина та вільна!» До організації свята активно долучилися вчителі та учні Куровицької ЗОШ І-ІІІ ст.

17:32 27.08.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень