A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Голуб миру

Дата: 07.10.2019 12:43
Кількість переглядів: 118

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.
З нагоди Дня миру у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ступенів  навчальний день розпочався флешмобом «Україна», який підготували учні 1-7 класів.

У шкільному спортзалі учні  з макетами голубів приєднавшись до Всеукраїнської кампанії «Голуб миру» та з  малюнками і плакатами «Ми за МИР у всьому світі !» провели флешмоб , адже ця тема для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.

Діти власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.  До кожного паперового голуба прикріпили свої  листи, в яких бажають усім людям здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Всі виготовлені листівки діти подарували жителям села Новоселище.

Протягом дня був проведений конкурс плакатів «Я за мир в Україні» та акція «Я обираю МИР».

Педагог-організатор
Богач О.Й.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень