A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Міжнародний день музики у Золочівському НВК

Дата: 02.10.2019 15:31
Кількість переглядів: 103

У 1975 році, 1 жовтня ЮНЕСКО заснував Міжнародний день музики — свято, що об’єднує серця всіх, хто пише, грає, співає або просто не уявляє ні дня свого життя без музики.
Міжнародний день музики — це професійне свято для всіх, чиє життя пов’язане з нотами, піснями, музичними інструментами, хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, стакато і легато.
Музика — це міжнародна мова, що зрозуміла всім. Вона може підбадьорити, підняти настрій, налаштувати на робочий лад, допомогти розслабитися, подумати, вона може все. А люди, які з набору нот створюють справжні музичні шедеври, — всемогутні.
Тому учні та вчителі 5-9 класів Золочівського НВК «Школа радості» відзначили таке гарне, музичне, всіма люблене свято музики.

На школорадісних схОдинах організатори С.Т.Заброцька та ведучий віце–президент школи Ярослав Вишинський підготували цікаву, змістовну інформацію про День музики. Переглягули відеоролики, завдяки яким дізналися найцікавіші факти про музику та про великий позитивний вплив класичної музики, і чому саме її варто слухати щодня!
Натхнення і гарний настрій на весь день усі отримали завдяки учениці 6 класу, Соломії Мудрій та учениці 7 класу, Олександрі Терещук, які виконали музичні твори на синтезаторі.
Дякуємо за вашу відважність та чудові мелодії, які додали яскраві фарби у цей день!


Педагог-організатор
С.Т.Заброцька

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень