A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мрії дітей відправили в космос

Дата: 03.10.2019 12:17
Кількість переглядів: 150

28 вересня 2019 року у Центрі космічних досліджень та зв’язку біля м. Золочева відправили мрії маленьких українців у космос в рамках проекту «Здійсни мрію» 1+1 медіа.

Два роки команда ТСН збирала дитячі малюнки з найпотаємнішими мріями дітей з усієї України. Малюнки дитячих мрій збиралися під час всеукраїнського арт-марафону «Моя дитяча мрія» в турі по містах і онлайн, а також, на уроках мрій в школах, дитячих центрах творчості та лікарнях країни… Свої мрії фарбами на папері також намалювали юні художники, вихованці зразкового арт-гуртка "ПАЛІТРА" (художній керівник – Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ: Козич Юлія (14р.), Будзівула Максим (4,5р.), Винник Соломія (14р.), Ільчук Наталія (15р.), Тухай Вероніка (12р.), Литвин Діана (12р.), Гевко Мар'яна (13р.), Матушевська Діана (9р.), Гавришків Оксана (13р.) та Куспісь Евеліна ( 8р.).  Їхні мрії полетіли до зірок зі швидкістю майже 3 мільйони метрів на секунду і подолають відстань близько 400 трильйонів кілометрів.

Ведуча ТСН Лідія Таран у Золочівському Центрі космічних досліджень та зв’язку сказала присутнім про те, що у всіх мрій є продовження, вони реалізуються, якщо робити певні кроки. Також до Центру космічних досліджень і зв’язку запросили дітей, для яких організували Космічний Урок від команди Центру, у межах якого розповіли про особливості роботи: чим займаються, що передають і приймають з супутників, що відстежують і контролюють та ін.

Начальник Центру космічних досліджень та зв’язку м. Золочева Віктор Ожінський розповів, що спеціальне програмне забезпечення кодувало оцифровані дитячі малюнки та відправляло їх у космічний простір.

Нам усім потрібно завжди мріяти про щось грандіозне, вірити в мрії та малювати їх; дякувати Всесвіту за те, що вже маєте; не думати про те, як здійснити свою мрію, адже про це потурбується Всесвіт і мрії неодмінно здійсняться!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень