A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Пам’ятай, Україно, своїх героїв…

15 жовтня 2018 року у Полянському НВК відбувся виховний захід «Пам’ятай, Україно, своїх героїв», присвячений 77 річниці створення УПА.

14:23 18.10.2019

Фестиваль строю та пісні

15 жовтня 2019 року  у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 відбувся фестиваль строю і пісні присвячений Дню захисника України.

11:23 18.10.2019

Свято Заступниці Діви Марії у Ясеновецькому НВК

Кожного року 14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці. Кожен має матір, яка голубить, пестить і доглядає. А Марія – Матір Божа – має таке велике серце, що полюбила не тільки свого Сина, а всіх людей на Землі. Ми також просимо Матінку Божу про опіку над нами, над нашими рідними і близькими. Учні 4 класу Ясеновецького НВК разом з класним керівником  Горішною Л.В. підготували і провели «Свято Заступниці Діви Марії».

10:17 18.10.2019

Засідання районного методичного об'єднання асистентів вчителя інклюзивних класів ЗЗСО та асистентів вихователя інклюзивних груп ЗДО

Впровадження інклюзивного навчання у закладах загальної середньої та дошкільної освіти зумовлює необхідність  професійного вдосконалення та особистісного зростання асистентів вчителя (вихователя), а також формування інклюзивних компетентностей усіх учасників освітнього процесу. Адже асистент вчителя (вихователя)  - це фахівець, який не лише допомагає вчителю в організації освітнього процесу, а й забезпечує пізнавальну активність дитини з особливими потребами, спостерігає за поведінкою, успіхами, труднощами дітей, надає поради та пропозиції учасникам освітнього процесу.

16:33 17.10.2019

Свято Покрови Пресвятої Богородиці у Золочівському ДНЗ№4 "Малятко"

У місяці жовтні весь християнський світ святкує світле та радісне свято Покрови Пресвятої Богородиці,  День Українського козацтва, День захисника Вітчизни. З  метою виховання патріотичного ставлення до минулого свого народу, його історії, культурних та історичних надбань, вшанування українських воїнів  це потрійне свято  святкували у  Золочівському ДНЗ №4 «Малятко».

16:11 17.10.2019

Козацькому роду нема переводу

17 жовтня 2019 року у філії ОЗ Глинянська ЗОШ I-III ст. Перегноївській ЗОШ I-II ст.  відбулося свято «Посвята в козачата». Це дійсно велике свято для п’ятикласників, адже тепер вони стали юними захисниками нашої країни та її майбутньою гордістю.

12:50 17.10.2019

Посвята в козачата

Багато віків творить свою власну історію і культуру український народ. Він вистояв у найтяжчій борні за своє існування із кочовими ордами, монголо-татарською навалою, вторгненням турецьких завойовників та зберіг свою мову і культуру під час тривалого перебування під владою сусідніх держав. 11 жовтня 2019 року з метою виховання шанобливого ставлення школярів до героїки наших предків, запорізьких козаків і спонукання  до наслідування їх кращих рис: добродушності, безкорисливості, товариськості, взаємопідтримки в Струтинській ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога–організатора Олексевич О.О., вчителя музики Муц І.В., вчителя фізичного виховання Волошина Я.Я., класних керівників відбулося урочисте свято «Посвята в козачата».

10:53 17.10.2019

На захисті Батьківщини

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані й виникали послідовно. Тож з нагоди цього свята та з метою вшанування всіх українських воїнів, у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся виховний захід «На захисті Батьківщини», який підготували учні 7-Б класу під керівництвом класного керівника Варянка О.Б.

10:17 17.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень