A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дивовижна фантазія Осені

Дата: 30.10.2019 16:41
Кількість переглядів: 270

На городі осінь мила
Нам гостинці залишила.
Ми гостинці беремо
Та творити почнемо…
Осінь - це чарівна, золота пора! Щорічно у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» проводиться виставка дитячих поробок «Дивовижна фантазія Осені». І кожного року вражають глядачів своєю оригінальністю, креативністю, фантазією, різноманітністю, талантом та майстерністю представлені роботи.

Вихованці та їх батьки, цьогоріч, з великим задоволенням знову поринули в атмосферу творчості та фантазії… Батьки допомогли своїм діткам проявити фантазію, створили разом з ними  неповторні осінні шедеври. Роботи вразили оригінальністю задуму, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю. Були представлені композиції із овочів, яскраві букети, чудернацькі чоловічки, лісові галявинки, картини із листя та насіння, навіть казкова лялька-Осінь завітала в гості до дитячого садка. Діти  під час екскурсії–огляду виставки робіт з великою радістю та цікавістю роздивлялися вироби кожної родини. 

Цей творчий процес приніс задоволення, радість і дітям, і дорослим, тому що він був спільним. Саме залучення дітей і батьків у спільну діяльність – було одним із завдань цієї осінньої виставки. Тому і вироби вийшли дуже цікавими, яскравими, різноманітними. Всі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують похвали! Тому вкотре, дякуємо  всім вихованцям та їхнім батькам за участь у виставці! МОЛОДЦІ! Чекаємо на такі ж чарівні роботи в наступному році!

Вихователь
 Двірник М.П.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень