A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Виховна година «Андрей Шептицький – духовний провідник українського народу»

Дата: 29.10.2019 10:45
Кількість переглядів: 127

"Я дуже хотів би обтерти сльози з очей тих, хто плачуть, потішити кожного, хто сумує, покріпити кожного, хто слабкий чи немічний, уздоровити кожного, хто хворий, просвітити кожного, хто темний! Я хотів би стати всім для усіх, щоби всіх спасти..."(Андрей Шептицький).
З метою вшанування 75-ої річниці з дня смерті Андрея Шептицького 26 жовтня 2019 року у 10 класі Поморянської ЗОШ I-III ст. під керівництвом Ганчин М.Ф.  була проведена виховна година  «Андрей Шептицький – духовний провідник українського народу». 

Учні розповіли про  життя Андрея Шептицького, про багатогранне служіння Митрополита церкві та людям. Яскравим доповненням виступів учителя та учнів стали світлини презентації про діяльність Митрополита Шептицького.

Підсумком виховної стала думка про те , що Митрополит Андрей, без сумніву, — визначний діяч! Не було такої сфери діяльності, якою б  він не займався. Страшно уявити, що Україна не мала б його в ХХ столітті. Адже Митрополит Андрей, як свого часу князь Володимир Великий, пізніше Ярослав Мудрий, потім Богдан Хмельницький і Тарас Шевченко, задав вектор розвитку України.

Учитель християнської етики,класний керівник 10 класу
 М.Ф.Ганчин



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень