A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Осіння мандрівка до Львова

Дата: 24.10.2019 10:49
Кількість переглядів: 126

Кожного року осінь чарує нас своєю красою та яскравістю. А ще вона дає школярам безліч можливостей для втілення творчих ідей та проведення цікавих екскурсій.
Покликала вона у дорогу і учнів початкових класів Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Шевченківський гай у Львові манить осінніми пейзажами та запрошує в гості. 20 жовтня 2019 року  він зустрів школярів своєю неповторністю, ніби завмер, прислухаючись до кроків осені та його гостей.  Люди приходять сюди відпочити: блукають алеями, засипаними листям, дихають свіжим осіннім повітрям. І діти полюбляють гуляти в парку: ховаються одне від одного між деревами, збирають листя. А для мандрівників це прекрасна нагода доторкнутися до минуло, адже серед старезних дерев розмістився просто неба музей архітектури та побуту.

Додамо, що в Музеї відтворено понад 100 пам’яток народної архітектури. Чи то хата під солом’яною стріхою, чи комора заможного селянина, чи млин, а чи понад столітня школа – кожен об’єкт є унікальним як із погляду зацікавленого фахівця так і візитера, який хоче ближче пізнати матеріальну та духовну культуру українців.

Збагатившись прекрасними пейзажами поїздка учнів продовжилась…Наступною зупинкою школярів був Львівський державний цирк, який вони  відвідали для перегляду циркової програми на воді «Ватерленд».

Протягом майже трьох годин артисти не лише демонстрували свої номери під куполом чи на манежі, а й виконували їх у величезному басейні.З великим нетерпінням діти чекали виходу морського котика. Десятирічна Нора й обручі на ловила і навіть грала на гітарі.

Яскрава та насичена програма професійних акторів неабияк вразила дітвору. Багато з них вперше побували у цирку, тож це свято вони запам’ятають надовго. 

Переповнені незабутніми враженнями і позитивними емоціями мандрівники повернулись додому.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень