A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Молитва і подарунки для воїнів-захисників

Дата: 22.10.2019 10:15
Кількість переглядів: 114

Сьогодні важливо об'єднатися у молитві за Україну, щоб Всевишній благословив наш народ, захистив від усякого зла та зіслав нам довгоочікуваний справедливий мир на нашу багатостраждальну землю. 19 жовтня 2019 року  у дитячий будинок «Рідний дім» завітали діти з молодіжного християнського товариства «Діти Христа» разом з братом Романом Москалюком з метою підготувати подарунки для воїнів-захисників разом з вихованцями.

Діти розмальовували малюнки-послання на великоформатному ватмані. На папері з'вилися ангели миру і добра, Божі ангели-захисники. Після чого всі разом схили свої голови у молитві за мир, за єдність, щоб ангели-охоронці оберігали наших воїнів, безстрашних захисників української землі.

«Дорогий наш Боже, ми віримо, що Ти любиш і піклуєшся нами, що Ти не залишив нас і кожного часу готовий прийти на допомогу. Дай покаяння і твій святий страх окупантам, мужність, любов, витривалість, милосердя і мир усім українцям. Маріє, Матінко наша Небесна, почуй голос Твоїх дітей, які просять Тебе про допомогу і випроси у Свого Сина для нас мирне життя і християнське майбутнє.» - подумки лунала молитва.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень