A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Доти буде Україна, поки будуть козаки!

Дата: 23.10.2019 10:27
Кількість переглядів: 128

Кожний думай , що на Тобі
Міліонів стан стоїть
Що за долю  міліонів
Мусиш дати Ти одвіт! Іван Франко
У Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. в рамках місячника національно-патріотичного виховання відбулося ряд заходів з нагоди 77 річниці УПА та дня Захисника України.

У школярів повинне вироблятися відчуття гордості за свою Батьківщину і свій народ, пошану до його великих звершень і гідних сторінок минулого. В школі відбулися  спортивні козацькі змаги «Козацькому роду - нема переводу»; інтелектуальна гра  на знання історії та традицій нашого народу «Розумний козак »; конкурс малюнка на патріотичну тематику; урочисте засідання козацького кола з нагоди 77 річниці УПА та посвяті в козачата учнів 3-го класу з утворенням куреня імені Романа Шухевича «Лунає слава крізь століття!» Також діти школи взяли участь у молебені біля каплички Матері Божої  на території коледжу ЛДАУ 14 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці  та вшанувані пам’яті воїнів, які загинули за незалежність та цілісність України.

Безумовно, патріотичне виховання підростаючого покоління – основа стабільного розвитку країни в майбутньому  Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист – це найперший обов’язок народів. Для українців такою землею є Україна. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків.  Миролюбний український народ був змушений століттями доводити право на своє життя і свободу.

Та ні я вірю , що заростуть окопи,
І сьогодення Бог благословить....
Збудуємо в УКРАЇНІ ми Європу.
І ворога в собі зумієм розчавить...
і душі наші піснею нальються...
А УКРАЇНА ВІЧНО БУДЕ ЖИТЬ...          

Педагог-організатор
 Богач О.Й.

 

 

 

 

   

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень