A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Ліцейна осінь у Карпатах

Дата: 23.10.2019 10:57
Кількість переглядів: 113

Традиційною для Золочівського економічного ліцею є жовтнева поїздка у Карпати. Сповна насолодитися красою гір допомогла неймовірно тепла погода та дружня атмосфера.


Вмостившись в автобусах, ліцеїсти 10 класів розпочали довгоочікувану подорож назустріч горам. Перша зупинка маршруту - мальовниче Яремче. Там діти відвідали місцевий міні-зоопарк, де їх зустріли фазани, кабани та олені... Пізніше ліцеїсти змогли відчути подих Карпат у хвилях нестримного водоспаду Пробій. Потужні камені, бурхлива вода стали чудовим тлом для світлин.
Далі - Буковель, де мандрівники мали змогу відпочити у комфортному готелі "Марілен" від насиченого дня. Дух Карпат надихнув на українську пісню та на справжні гуцульські танці. Наступного дня не хотілося покидати це затишне місце, проте пригоди в Карпатах продовжувалися. За враженнями діти вирушили на "Полонину Перців".  Природні умови не дозволи їм піднятися на гору Говерлу чи на Хом'як, та їм все-таки вдалося помилуватися красою цих гір, адже з полонини видніються усі найвищі вершини Карпат. Неможливо бути в Карпатах та не проїхатися на підйомниках у Буковелі. Було моторошно, але гірські краєвиди цього вартували.
Наостанок хочеться подякувати всім організаторам: за екскурсійний супровід туристичній агенції "Подорожуємо разом. Тернопіль " та учителям - Бірулін Ірині Богданівні та Криницькому Тарасу Омеляновичу, за незабутню подорож мальовничими Карпатами !
Ліцеїсти у захваті, надзвичайно задоволені, насолодившись та зарядившись духом Карпат, донесуть його до кожного в стінах рідного ліцею...


Ярина Галас,
ліцеїстка групи Е-21
Золочівського економічного ліцею
Фото Катерини Бірулін



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень