A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Осінній ярмарок у Ремезівцівському НВК

З давніх давен люди відзначають свято осені, свято зібраного урожаю, свято подяки. Люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продавати вирощені плоди, обміняти їх на інший товар та похвалитися овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами… У Ремезівцівському НВК стало вже традиційним проведення шкільного «Осіннього ярмарку». Дуже весело і яскраво пройшло свято. З фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу учні 2 класу та їх класний керівник Карабін Н.М.

16:16 18.11.2019

Спілкуємося без конфліктів

«Жити – значить мати проблеми. Вирішувати їх – значить рости інтелектуально». Конфлікт невід’ємний фактор існування суспільства. За умов конфлікту змінюється система відносин та цінностей, по-іншому сприймається реальність. Тому важливу роль відіграє попередження негативної поведінки учасників конфліктної ситуації. З метою уникнення конфліктів практичний психолог Ремезівцівського НВК провела заняття з учнями 8 класу «Спілкуємося без конфліктів».

16:10 18.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 11 по 15 листопада пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

15:49 18.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Вороняцькій ЗОШ І - ІІІ ступенів з 11 по 17 листопада пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

15:05 18.11.2019

Семінар-практикум районного методичного об’єднання вчителів початкових класів

15 листопада 2019 року  в рамках районного методичного об’єднання  вчителів початкових класів проведено семінар-практикум з теми «Використання у практику роботи форм та методів навчання в умовах НУШ».

12:16 18.11.2019

Районний семінар-практикум молодих учителів початкових класів

Виховати  компетентного  творчого учня може лише компетентний і творчий учитель. Робота педагогів супроводжується постійним спонуканням до творчості, жоден учитель не застосовує загальновідомі методики без свого відтінку, свого наголосу. Розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ними, учителі працюють над удосконаленням освітнього процесу. Саме з цією метою  14 листопада 2019 року  у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 проведено семінар-практикум з теми «Впровадження  інноваційних форм і методів навчання в освітній процес початкової школи з метою формування всебічно розвиненої особистості в умовах становлення  Нової  української  школи».

11:54 18.11.2019

Мово наша мово, мово калинова…

« Мово наша мово, мово калинова…» Саме під таким девізом був проведений в Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів тиждень української мови.

11:29 18.11.2019

10 тиждень у НУШ - тиждень, присвячений театру

10 тиждень у НУШ - тиждень, присвячений театру. Упродовж цього часу діти ознайомилися з театром як видом мистецтва, дізналися історію його створення, а також усвідомили , чому так важливо долучатися до прекрасного. Першокласники розвивали свою емоційну чутливість та творчі здібності, вивчили нові поняття, навчилися інсценізувати казки.

10:48 18.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень