A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Тиждень української мови та літератури у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З 11 по 15 листопада у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень української мови та літератури, приурочений до Дня української писемності. Цього року програма предметного тижня була досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної мови, вшанувати пам’ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні є.

10:29 18.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З 11 по 15 листопада у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, який включав у себе заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях міста. Різноманітною за змістом і формою була проведена профілактична робота з питань попередження дорожньо-транспортного травматизму.

10:06 18.11.2019

Україна – безпечна країна

Найдорожче для людини життя і здоров’я.  Жахлива  статистика  смертності від дорожньо-транспортного травматизму, а особливо серед дітей. Тому важливим був тиждень безпеки дорожнього руху проведений у дитячому будинку «Рідний дім» з 11 по 15 листопада 2019 року згідно Стратегії підвищення безпеки дорожнього руху в Україні.

15:50 15.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Шпиколоському НВК

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. 3 11 по 15 листопада 2019 року  у Шпиколоському НВК  проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності  вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

15:13 15.11.2019

Осінній ярмарок у Плугівському НВК

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже третій місяць. З давніх-давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю. Так,  13 листопада у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів відбулося свято «Осінній ярмарок», в якому взяли участь учні 3-5 та 8 класів.

12:48 15.11.2019

Науково-дослідницька робота секції української літератури вихованців МАН

Вихованці секції української літератури Золочівської Малої академії наук, учні 8, 9 класів Шпиколоського НВК працюють над науково-дослідницькою роботою на тему: «Імена на літературній карті Золочівщини».

11:07 15.11.2019

Живи, красуйся наша мово!

О слово рідне! України слава! Богдана мудрість і Тараса заповіт. І гул століть, і сьогодення гомін В тобі злились, як духу моноліт. З 4 по 8 листопада 2019 року в ОЗ Сасівський НВК І-ІІІ ступенів проходив тиждень української писемності та мови.

16:19 14.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень