A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Коли народ піднявся із колін...

Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Не в прийнятих документах – папір все стерпить, не в прізвищах лідерів – вони змінювалися і будуть змінюватися. Її ідеали, надії й рішення разюче змінили нашу ментальність, розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність. Процес не завершено. З кожною новою річницею Майдану ми маємо змогу осягнути більш повну картину того, що сталося. Але, щоб пазл склався повністю, має пройти ще чимало часу. 21 листопада 2019 року активні учні Поморянської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували виховний захід присвячений 6 річниці Революції Гідності.

13:00 22.11.2019

ФАХІВЦІ З ТУРИЗМУ НПП "ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ" ПРЕЗЕНТУВАЛИ ШКОЛЯРАМ ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ УСТАНОВИ

19 листопада 2019 року працівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку "Північне Поділля" провели презентаційну зустріч із школярами ОЗ Сасівський НВК Золочівського району.

12:49 22.11.2019

Урок гідності «Революція гідності змінила країну і кожного з нас»

21 листопада в Україні вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. У Заставненському НВК членами учнівського самоврядування під керівництвом педагога-організатора Ярем М.Я. було проведено урок гідності «Революція гідності змінила країну і кожного з нас».

12:16 22.11.2019

Чудова осені пора - її вітає дітвора!

Осінь захоплює, осінь вражає Дивом-красою і барвами квіт: То вона щедре тепло посилає, То умивається дощиком світ… Теплі промені сонця, холодні дотики рясного дощу, шелест пожовклого листя, солодкий смак  стиглих фруктів,  ранішня морозяна свіжість…  На порозі останній місяць осені. Хочеться запам’ятати  ці чудові осінні дні, підвести підсумки, зібрати урожай своїх плодів. У Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» всі із задоволенням  зустрічали  Чарівницю  Осінь.

11:26 22.11.2019

Наш дух не зламати, свободу не вбити!

21 листопада 2019 року у філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. – Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст. відзначили День Гідності та Свободи. Свято «Наш дух не зламати, свободу не вбити!» було спрямоване на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.

11:07 22.11.2019

Акція «Гвардійська родина – тобі, Україно» у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Колтівська ЗОШ І-ІІІ ст. уже неодноразово приймає участь у волонтерській діяльності. Нещодавно була проведена  акція «Гвардійська родина – тобі, Україно»,  в якій активну участь взяли учні 1-11 класів та вчителі школи.

10:50 22.11.2019

Про безпеку, небезпеку і не тільки

Нещодавно до ліцею на запрошення кураторів груп завітала капітан поліції  Горбач Юлія. Було проведено виховну бесіду з ліцеїстами 8-11 класів. Розмовляли про безпеку дорожнього руху, права й обов’язки неповнолітніх, а також про те, як не стати жертвами шахраїв і вберегтися від булінгу. 

10:07 22.11.2019

День гідності свободи у Плугівському НВК

З нагоди відзначення п’ятої річниці Дня Гідності та Свободи, 21 листопада 2019 року у  Плугівському НВК І-ІІІ ступенів були проведені ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави. 

09:52 22.11.2019

«Відгомін душі»- нетлінний спадок митця-земляка Михайла Кутного

Напередодні Дня Гідності та Свободи вихованці секції української літератури Золочівської Малої академії наук, учні 8, 9 класів Шпиколоського НВК мали можливість душею доторкнутися до поетичної творчості унікального митця-земляка Михайла Кутного, вихідця із с.Жуків. Їм вдалося дослідити, що його нетлінному спадку – збірці поетичних творів «Відгомін душі» - 4 роки! Саме, 21 листопада 2015 року, у Золочівському районному Народному домі ім.І.Білозора у програмі заходу «Вшанування пам’яті поета-земляка Михайла Кутного» відбулася урочиста презентація цієї збірки.

09:21 22.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень