A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень біології у Шпиколоському НВК

Дата: 03.12.2019 16:28
Кількість переглядів: 126

З 25 по 29 листопада 2019 року Шпиколоському НВК проходив тиждень біології, в якому активну участь взяли учні 5 - 11 класів. Під час предметного тижня відбулися ряд заходів, які були спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності учнів з даного предмету, а також здібні і талановиті учні НВК показали свій високий рівень підготовки і зацікавленості біологією.

25 листопада на загальношкільній лінійці учні ознайомилися з планом проведення тижня біології.

У вівторок, 26 листопада, серед 5-8 класів проходив конкурс малюнків «Тварини Червоної книги України», «Рослини Червоної книги України».

Знання біології не даються самі по собі, лише послухавши вчителя на уроці чи прочитавши параграф підручника, але здобуваються у творчому пошуку учнів. Тому діти вчаться самостійно знаходити відповіді на поставлені перед ними завдання шляхом створення міні-проектів. Учні 6 класів захищали міні–проекти: «Чому скисає молоко?», «Корисний йогурт», «Живі фільтри».

В середу, 27 листопада, проведено конкурс стінгазет для учнів 8 -11 класів. «Дивовижне навколо нас», що зацікавив школярів різновікових категорій фактами про життя комах, плазунів, ссавців, птахів, земноводних….

В четвер, 28 листопада, учні школи прйняли участь  в Міжнародній природничій грі  «Колосок -2019». 

29 листопада учні 8-10-х класів взяли  активну участь у біологічній грі «Найрозумніший» . Під час гри учні продемонстрували вміння застосовувати здобуті знання з біології, виділили й актуалізували в пам’яті  найважливіші теоретичні питання з біології, розвивали пізнавальну активність, здобули нові знання, уміння використовувати ці знання на практиці. Команди нагороджені грамотами.

          

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень