A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

День пам’яті жертв голодомору у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ступенів

22 листопада 2019 року учні Скнилівської ЗОШ І-ІІ ст. вшанували пам'ять мільйонів загиблих під час Голодомору 1932-33 рр. Вчитель історії Горак В.І. провів урок-презентацію на тему: "Голод 1932-33 рр. Геноцид українського народу". Учні виготовили символічну карту,  на яку клеїли " незабутки пам'яті".

17:06 25.11.2019

Вшанування пам'яті жертв Голодомору

На підвіконні палахтить Скорботи полум’я священне – То свічка пам’яті горить За всіх безвинно убієнних. Мій розум навіть не збагне Страшної люті сталінізму, Що катував своїх людей, Це ще жахливіше фашизму! Пам’ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок написано криваво-чорним кольором. Це було не стихійне лихо, а зумисне підготовлений Голодомор 1932-1933 років. Влада забрала у людей  все. Все, до останнього колоска, до останньої зернини. Це був розбій, свідомо спрямований на фізичне винищення селян, українців. Учні Новосілківської ЗОШ І-ІІ ступенів вшанували пам’ять жертв Голодомору, класні керівники провели ряд виховних годин, учні запалили свою свічку та вшанували хвилиною мовчання пам’ять невинноубієних.

15:29 25.11.2019

День Гідності і Свободи у Ясеновецькому НВК

І знову, в котрий це вже раз Зійшлися ми в одній родині, Щоб пом’янути славний час, Коли в офіру Батьківщині Себе принесли кращі з нас. Такими словами почався захід, присвячений Дню Гідності і Свободи у Ясеновецькому НВК.

15:13 25.11.2019

Свято Осені у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. розмальовує яскравими фарбами землю. Чарівна і щедра осінь завітала до учнів початкових класів  Жуличівської ЗОШ І-ІІ ст.

14:29 25.11.2019

Навчання педагогів у Ясеновецькому НВК

19 листопада 2019 року у Ясеновецькому НВК  відбулося навчання  педагогів, яке провела методист  Л.М.Бохна. Навчання стосувались проектної роботи учнів.

10:03 25.11.2019

Вечір-реквієм "НЕ ПОГАСИТИ ПАМ'ЯТІ ВОГОНЬ" у Шпиколоському НВК

Зроніть сльозу. Бо ми не мали сліз. Заплачте разом, а не наодинці. Зроніть сльозу за тими, хто не зріс, Що мали зватись гордо — українці. Мало знайдеться в історії не тільки України, а й світу таких традицій, як Голодомор 1932 -1933 років. Він став національною катастрофою. За один рік загинула п`ята  частина населення України.

09:47 25.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень