A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День сталого розвитку у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 04.12.2019 12:45
Кількість переглядів: 304

Ми всі дуже різні, живемо неоднаковим життям, маємо різні уподобання, проте нас об’єднує одна важлива річ – наш спільний дім,   планета Земля. То ж будьмо гідними її господарями! Всі учні Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів стали активними учасниками Дня сталого розвитку.


Учням початкової школи було запропоновано намалювати малюнки на тему: «Мій дім - моя планета»

Одним із способів захисту нашої планети є гуманне, а не споживацьке ставлення до її ресурсів. Екологічний слід – калькулятор  потреб людини. Учні Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів визначили свій екологічний слід і дізналися, скільки земної поверхні потрібно, щоб задовільнити свої потреби, і скільки буде потрібно планет, якби всі люди жили так само, як вони.  Діти  пропонували різні способи, щоб зменшити свій екологічний слід, а шестикласники працюючи над проектом «Друге життя» продемонстрували вироби з пластмасових використаних пляшок, як один з варіантів переробки відходів.

Всі мали можливість переглянути мультфільм про Цілі сталого розвитку ООН, які спільно визначені для покращення життя на планеті. Згодом у дискусіях учні визначили не тільки проблеми нашої планети, але й ті, які гостро постають в нашій державі, рідному селі. Цілі сталого розвитку – це загальний заклик до дій, спрямованих на те, щоб покінчити з бідністю, захистити планету, зберегти мир у всьому світі.

На завершення цього цікавого Дня у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов круглий стіл «Чи гідні ми господарі своєї планети?»



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень