A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

1 – грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Колтівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 04.12.2019 11:06
Кількість переглядів: 100

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку першого грудня. СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникла перед людством наприкінці ХХ століття.
Колтівська ЗОШ І-ІІІ ступенів теж не залишилась осторонь цієї акції. Кожен небайдужий носив червону стрічку, одинадцятикласниці Барбарук М. та  Кіндрат А. по класах провели інформаційні хвилинки «Правда про СНІД»,  серед школярів 9-11 класів проходило анкетування «Що ти знаєш про ВІЛ та СНІД?». 

Практичний психолог Гасій Г. М. провела тренінгове заняття для учнів 11 класу «Захисти себе від ВІЛ…», на якому школярі дізналися  про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається, були продемонстровані відеоматеріали «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас!», «Чому так важко вилікувати ВІЛ-СНІД?», а на завершення учні виконали вправу «Ситуації, в яких ми ризикуємо».

Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від  цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень