A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Участь у фестивалі творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Лови зірку»

Дата: 06.12.2019 09:48
Кількість переглядів: 107

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у Львові Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА організував перший обласний фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Лови зірку».
Більше сотні учасників цього яскравого заходу вкотре доводять, що талант не має обмежень і тішать глядачів своїми талантами: співають, танцюють, показують мініатюри, читають поезію. А також демонструють художню творчість – власні малюнки, аплікації, вишивку, фото- та відеороботи.

Привітав учасників та організаторів фестивалю заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Головною метою конкурсу є залучення молоді з функціональними обмеженнями до культурних та духовних цінностей, демонстрація суспільству, що люди з інвалідністю мають сили, здібності та талант до творчих й ділових звершень в майбутньому, індивідуальну самореалізацію в соціумі та відчувають себе повноцінними членами сучасного суспільства.

Також брали участь у цьому фестивалі юні особливі художники зразкового художнього колективу арт- гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ,  керівником якого є  Гевко Галина, за такою номінацією -  яскраві барви (художня творчість - живопис; малюнок, графіка… )

Усі наші учасники – безсумнівно, таланти і вже «зловили свою зірку», вони представляли свої художні твори у  арт просторі «Малевич Concert Arena – Night». Неймовірна радість бачити таку велику кількість особливих дітей  усміхнених, щасливих, натхненних, творчих серед,  яких і наші талановиті Золочів'яни:  Беднарчук Юля, Маліновський Ілля та Ковалишин Юліана.  Наші вихованці Зразкового арт-гуртка «Палітра»  отримали 3 перших місця, це велика перемога. Нагородження відбулось на неймовірній сцені, на якій діти отримали кожен свою золоту зірку переможця та подарунки. У залі вирували шалені емоції учасників, усмішки та радість діток, слова "браво" від глядачів, сльози радості і захоплення, неймовірно тепла атмосфера, золоті зірки, а на завершення неймовірного свята організатори подарували золотий дощ із конфеті.

Нема сумнівів, що фестиваль розвиватиметься, стане традиційним і щороку даруватиме нам нові таланти та ще яскравіші враження.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень