A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Урочистості до Дня Гідності та Свободи у Струтинській ЗОШ І-ІІ ступенів

…Тобі-народу моєму. Щоб освятив жадану волю, Щоб дарував тепер йому… Бакай М. З нагоди Дня Гідності та Свободи у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст. відбулись урочистості: флешмоб «Ми пам’ятаємо» та гра-квест «Людина-громадянин України».

14:08 26.11.2019

Година пам’яті «Голодомор: зернятко надії»

Голодомор 1932–33 років, який забрав життя понад  7 000 000 людей — це страшна частина родинної історії майже кожного сучасного українця. 23 листопада 2019 року у Золочівському районному дитячому будинку «Рідний дім», як і по всій Україні відзначили День пам'яті жертв голодоморів 1932-33 рр.  Вихователем Стеблій О.Л. і психологом Маліцькою Н.В. була проведена інтерактивна година пам’яті «Голодомор: зернятко надії».

13:46 26.11.2019

Ми пам’ятаємо…

Четвертий тиждень листопада багатий на різноманітні свята та пам’ятні дати. В цей час відзначають: Всесвітній день дитини, Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій, День працівників сільського господарства України, Міжнародний день студентів, День Гідності та Свободи, День пам’яті жертв Голодомору тощо. У зв’язку з цим у Сновицькому НВК І-ІІІ ст. було проведено кілька виховних заходів для учнів усіх класів.

13:31 26.11.2019

Вечір-реквієм «Голодомор 1932-1933. Україна пам’ятає. Світ визнає.»

22 листопада 2019 року у філії ОЗ Глинянської ЗОШ І-ІІІ ст. – Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся вечір-реквієм «Голодомор 1932-1933. Україна пам’ятає. Світ визнає.», присвячений пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.

13:10 26.11.2019

День пам`яті жертв Голодомору у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Голодна смерть, напевно, найстрашніша. Вона повільна, довга і тяжка, Жахлива і пекельна, найлютіша, Бо зводить з розуму й така тривка... А це ж було…... Кожного року в листопаді українці по цілому світу вшановують пам'ять жертв одного з найбільших геноцидів в історії людства. Сьогодні, коли від початку Голодомору минуло десятки років, ми не маємо права забувати народне слово правди і довічного прокляття, послане на голови катам. Бо це слово здолало смерть, аби дійти до нас, збудити в наших серцях пам’ять про мільйони безвинно замучених предків і застерегти від повторення страшних помилок.

12:59 26.11.2019

День Гідності та Свободи у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Свобода. Гідність. Право людини визначати свій життєвий шлях. Саме це право забрали у нас. Саме в цей день, у різні роки, український народ виходить на майдан. Саме з цього протесту починається відлік нової історії країни, її реального загартування, її справжньої незалежності. День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку учні Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. вшановують цю дату -  21 листопада.

12:43 26.11.2019

Вечір-реквієм «Україна пам’ятає»

Пам'ять  - нескінченна книга,в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Там багато сторінок вписано кривавими і чорними кольорами. Кожен з нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок – Голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв. У п’ятницю 22 листопада у Бортківській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся вечір-реквієм «Україна пам’ятає». Учні, батьки, вчителі зібралися, щоб у скорботі схилити голови перед пам’яттю людей, які загинули мученицькою смертю від голодомору.

12:35 26.11.2019

Пам’ятаймо минуле заради майбутнього

Голодомор – це не сторінка в підручнику чи далеке минуле, це частина історії кожного українця. Учитель історії Жуличівської ЗОШ І-ІІ ступенів Грицай Н.Г. провела з учнями 9 класу урок пам’яті «Розп’ята душа на хресті всевишньої печалі».

12:15 26.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень