A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія у Навчальний центр Національної гвардії України ( в/ч 3007) м.Золочева

Дата: 09.12.2019 15:17
Кількість переглядів: 132

З метою формування патріотичної свідомості, підготовки учнів до захисту Вітчизни, професійної орієнтації молоді та служби у Збройних Силах України, учні 10-11 класів Словітського НВК І-ІІІ ступенів (вч. Гембара В.В., Мойса Я.П.) відвідали Навчальний центр Національної гвардії України ( в/ч 3007), який базується у м.Золочів.

Під час перебування на території центру школярі побачили з середини життя і дозвілля військовослужбовців. Цікавою і змістовною була розповідь екскурсовода музею Навчального центру, яка познайомила з історією формування частини, участю військових в різних «гарячих» точках світу.

Старшокласники побували у навчальних кабінетах, де здобувають знання і навички молоді військові. Досвідчені офіцери розказали про переваги і перспективи контрактної служби, продемонстрували військове оснащення і вишкіл особового складу. Фельдшер на практиці показала способи серцево-легеневої реанімації, способи зупинки різних видів кровотеч.

Екскурсія – це чудова нагода ознайомитись із військовими професіями. Адже, професія військового престижна та цікава, а військовослужбовець є патріотом своєї Вітчизни.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень