A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Семінар–практикум для вчителів математики ЗЗСО району

Дата: 09.12.2019 17:49
Кількість переглядів: 116

Учитель завжди повинен бути  у пошуку нових знань,  ідей, технологій, методів для того, щоб творити знову і знову, щоб йти в ногу з часом.
З цією метою 5 грудня 2019 року проведено семінар–практикум для вчителів математики закладів загальної середньої освіти району.

Де радо, цікаво   і творчо ділилися своїм досвідом учителі математики: Костів Леся Михайлівна - Золочівський ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1, Луценко Наталія Несторівна – Гончарівська ЗОШ І-ІІ ст.. Вони провели майстер–класи  із складання  математичного лото, доміно, використання  інформаційно-комунікаційних технологій на  уроках  математики.

Присутні учителі разом з Лесею Михайлівною працювали також  з “абетковим асорті”, складали сенкани, вчилися використовувати  веб-технології на уроках  математики і інше.

Наталія Несторівна  ознайомила із оригаметрією і використання її для різних тем геометрії і інше.

Нагірна  Наталія Іванівна директор і вчитель математики Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст.  ознайомила присутніх із командною роботою, здатністю працювати разом і рухатися до спільної цілі у вчительському та учнівському колективах, а також як організувати командну роботу учнів на уроках математики. Учителі мали змогу складати математичні пазли, спільно оформляти плакат думок, а також командою складати   рівно циліндри один на одного, щоб будова була стійкою.

Методист РМК Булас Н.А. ознайомила із технологією продуктивного навчання на уроках математики, представила проведення уроку з теми  “Площа трикутника”.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень