A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Свято спорту і здоров'я

19 листопада 2019 року для вихованців Золочівського районного дитячого будинку  "Рідний дім" було свято. Свято спорту і здоров'я.

10:18 20.11.2019

Дні толерантності та доброти у Ясеновецькому НВК

Перед  розумним треба схилити голову, а  перед добрим  серцем стати на коліна. В.Гете Щороку  Ясеновецький  НВК  приєднується до світової спільноти та проводить заходи,  приурочені Всесвітньому дню доброти ( 13 листопада)  та  Міжнародному дню толерантності (16 листопада). Ці дні проходили під девізом: «У доброти багато доріг і одна мета».

17:30 19.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Струтинській ЗОШ І-ІІ ступенів. Середа

У шумному мегаполісі, невеличкому містечку, селі, або й за населеним пунктом на маленьких пішоходів чатують дорожньо-транспортні пригоди. Відмінне знання дорожніх знаків — запорука Твоєї безпеки на вулиці. Ось чому Ти маєш знати їх на зубок. 13 листопада 2019 року вчитель ОБЖ Нагачевський В.М. Струтинської ЗОШ І-ІІ ступенів з учнями 5-9 класів у вигляді запитань повторив правила дорожнього руху.

16:33 19.11.2019

Практичне заняття "Створення Дивовижного міста»

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростають дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням. 12 листопада 2019 року учні Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. мали змогу практично створити «Дивовижне місто» своїми руками.

16:11 19.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у Струтинській ЗОШ І-ІІ ступенів (понеділок)

Життя – найдорожче, що є у людини. Дорослий цінує життя і дитина І з тим, щоб життя розквітало усюди, Розумні правила придумали люди З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

15:20 19.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень