A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Навчання директорів закладів освіти

Дата: 28.11.2019 17:26
Кількість переглядів: 108

Які виклики стоять сьогодні перед керівником закладу освіти? Надзвичайно великі! А ще , разом з новим Законом про освіту,  дуже багато добавилося. Це заставляє вчитися, пізнавати нове, знайомитися з актуальними освітніми документами, застосовувати їх на практиці.
Сьогодні, 28 листопада 2019 року, це робили усі керівники закладів освіти району разом з методистами РМК Наталією Ковалик та Людмилою Бохною.

Отож, готувалися до впровадження Положення про підвищення кваліфікації, укладали річний план підвищення кваліфікації, визначали форми методичної роботи, до яких можна залучити педагогічного працівника; вивчали досвід  створення Кодексу безпечного освітнього середовища та Меморандуму  співпраці між усіма учасниками освітнього процесу: педагогами, учнями та батьками. Вичитували і обговорювали методичні рекомендації, розроблені для допомоги закладу загальної середньої освіти у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти. Ця інформація дозволить побачити переваги й «слабкі місця» в організації освітнього процесу, підкаже можливі шляхи підвищення якості освітньої діяльності, пройти цими шляхами — і отримати якісний результат.

А ще… слухали і цитували Ліну Костенку, трішки перебували у передчутті свята Миколая, отримали і поділилися подарунками. Дякуємо учасникам  за активність, небайдужість, нехай праця для усіх буде приємною. Важливо «зробити щось, лишити по собі»!

Людмила Бохна
Наталя Ковалик



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень