A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Мово, веселим струмочком дзвени!

Уже традиційно у перші тижні листопада у Заставненському НВК  урочисто проходить тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

11:23 13.11.2019

Стежками Маркіяна

Учні 9-А класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 підготували і провели відкриту виховну годину «Стежками Маркіяна», присвячену 208 річниці з дня народження нашого земляка, поета рідного краю, громадського діяча, священика Маркіяна Шашкевича.

10:07 13.11.2019

Виховний захід «Мова – душа народу» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

12 листопада 2019 року, в рамках проведення тижня української мови, у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.  Бабій Н. М., класний керівник 3 класу, організувала та провела захід присвячений Дню української писемності та мови.

09:45 13.11.2019

Бринить, співає наша мова

Мова - дивосвіт, духовна планета, на якій живе виплекана людиною незліченна кількість слів. У Новоселищній ЗОШ  І-ІІ ст.  відбувся виховний захід, присв’ячений Дню української писемності та мови.

16:37 12.11.2019

День української писемності та мови у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Єдиний скарб у тебе – рідна мова. Заклятий для сусіднього хижацтва. Вона твого життя міцна основа, Певніша над усі скарби й багатства. П. Куліш 9 листопада наша країна святкує День української писемності та мови. В цей день вшановують пам’ять Преподобного Нестора-Літописця - послідовника Кирила і Мефодія. Вважається, що Нестор Літописець став прабатьком української писемної мови. 8 листопада 2019 року  Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулося урочисте відкриття конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

15:50 12.11.2019

Урок-вікторина до Дня української писемності та мови

В пятницю, 8 листопада 2019 р, у 4 класі Куровицької ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом учительки Балич Тетяни Василівни і учительки української мови і літератури Балькан Оксани Миронівни проведено урок–вікторину, присвячену Дню української писемності і мови.

12:31 12.11.2019

Мандрівка Львовом

7 листопада 2019 року відбулась захоплююча, цікава екскурсія учнів початкових класів Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під кервництвом вчителів Бойко Г.Я., Сич Л.М., Олексій Г.С., Колюбінської Н.З. у старовинне та вічно молоде місто Львів.

11:17 12.11.2019

Екскурсія до столиці України

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя. Пізнавальні поїздки дарують враження і хвилюючі спогади. Без них й дитинство – якесь неповне… Цікавою  і  змістовною  була поїздка до столиця України- Київ, одне з найбільших і найстаріших міст Європи.

09:38 12.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень